Atelierul de Meșterilit - ,,Micul meu teatru de umbre”


Daten und Stunden:
Tickets:
14 lei
Host:

Teatrul Gong, Str. Al. Odobescu, Sibiu

About

Copiii sunt fascinați de imagini, lumini și culori și de modul în care pot crea cu propriile mâini povești care prind viață. Una dintre activitățile cele mai provocatoare și îndrăgite, care le permite copiilor să facă acest lucru este teatrul de umbre.
Cu ajutorul unei cutii de carton, a hârtiei de copt, a câtorva creioane colorate și cu multă veselie, vor construi un mic teatru de umbre. Copiii vor învăța să plieze un carton, să decupeze, să lipească și să coloreze toate figurinele folosite la punerea în scenă a unui adevărat teatru de umbre. Este o activitate interactivă care stimulează imaginația copiilor și îi învață să își exprime gândurile și sentimentele prin intermediul obiectelor și a luminii.
Îi încurajăm pe copii să pregătească un program distractiv cu colegii, prietenii și chiar acasă deoarece îi ajută să își dezvolte abilitățile artistice, prin intermediul teatrului.

Vă așteptăm cu brațele deschise să participați la teatrul nostru de umbre alături de colega noastră dragă, Aurelia Călinescu!

**
Coordonator: Aurelia Călinescu
ora 10:00 (4-6 ani)
ora 12:00 (7-10 ani)
Durată: 1h 30 minute
Număr participanți: maxim 10
Preț bilet: 14 lei
Biletele se achiziționează exclusiv de la sediul Agenției de Bilete a Teatrului Gong.