Drumeția conexiunii elementelor la apus: Păltiniș - Găujoara

Drumeția conexiunii elementelor la apus: Păltiniș - Găujoara


Host:

550001 Păltiniș, Romania

Organizer:

Daten und Stunden:

Samstag, 20 Juli 2024
14:00 - 21:00

About

Dragi iubitori de natură,

Ne reîntâlnim în mijlocul naturii, de data aceasta pentru o drumeţie care ne surprinde la apus, pe munte. Vă propunem un traseu lejer Păltiniş – Poiana Găujoara. De-a lungul traseului, prin pădurea de pini şi brazi dar şi în poiana vom face mai multe opriri pentru o baie de pădure, practici de împământare dar şi de yoga pentru a ne relaxa coloana şi articulaţiile dar şi pentru a lăsa gândurile să curgă liber precum apa râului în timpul meditațiilor și să se elibereze de stres și griji.

Spre apus, ne vom bucura de o mică degustare, poveşti şi o sesiune de meditaţie în jurul focului. Astfel, în drumeţia noastră de conştientizare vom include toate simţurile: văzul, auzul, mirosul, simţul, gustul şi cele patru elemente (pământ, apă, aer, foc).

INFORMAȚII TRASEU
uşor - cu o porţiune de urcuş lejer până în Găujoara, aprox. 300-400 m diferenţă nivel
Distanţă totală: aprox. 10 km
Participanţi: traseul e uşor, la fel şi practicile (cu focusare pe postură), nu este nevoie de niciun fel de pregătire.
Adults only: 16+

ECHIPAMENT NECESAR
haine lejere de drumeţie, ghete de trekking, beţe de trekking (opţional), sticla 1 L apă, gustări (batoane, fructe), şapcă/ pălărie de soare, haină impermeabilă ploaie
- Pentru practicile de yoga se poate folosi şi o pătură sau izopren. În măsura posibilităţilor, putem să asigurăm câteva covoraşe de yoga.
- Această tură este dedicată adulţilor şi tinerilor cu vârste peste 16 ani.

COSTURI
130 lei/ pers (servicii ghid, trainer yoga)
GHID
Adela Dadu & Andreea Cenușe - 0743 377 969

Notă:
– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu. Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

sursa