Street Art Spot: Liceul Onisifor Ghibu


Address

Strada Bihorului 3, Sibiu 550064, România

About

Liceul Onisifor Ghibu cuprinde 6 lucrări realizate în cadrul Sibiu International Street ART Festival, dintre care 3 făcute la ediția din 2018.

OPEN YOUR HEAD AND SPREAD THE ROOTS
DINHO BENTO / 2018
"Can You Feel? Simți când energia naturii și frumusețea culorilor pătrunde în ochii tăi și eliberează mintea de orice rău care poate exista? Simți rădăcinile conectând tot ce este în jurul tău, deschizându-ți mintea și răspândind lumea într-o mișcare spiralată și infinită, plantând semințe și culegând fructe oriunde te duci? Te simți ca făcând parte dintr-o orbită mereu în mișcare, în creștere și în schimbare? Tu ești viața! Atunci o simți!"

KIRILL STEFANOV
CONNECTION / 2018
„Conceptul se referă la legătura dintre arta murală și arhitectură, mai exact la modul în care muralele intră în dialog cu zidul în sine și cu spațiul. A treia parte a acestui dialog este privitorul, care obține impresii asupra a ceea ce vede și simte.”

MIHAI VITEAZUL
SPOITORU' 1989
„Lucrarea prezintă un erou național – Mihai Viteazul. Am ales reprezentarea acestui personaj pentru că știam că lucrările vor fi pictate pe școli și îmi doresc apropierea copiilor de eroi noștrii naționali. Nu am abordat un stil grafic tradițional, încercând să fiu cât mai aproape de stilul grafic modern pentru a apropia privitorul”.

CAUSE AND CONSEQUENCE
WASP ELDER / 2017
"The arrows of time obscuring memory of both past and future circumstances. Often in a state of process, action, ritual or past the point of no return, each work invites the viewer to imbue the still, tense scene with context."

BALL OF HEADS
FRANCISCO CAMILO, 2017
"Its a reference to the new world... a hibrid world of many cultures, many characters, many heads. A globe in a process of a big mixture... a big and final fusion of colours, minds and genes. This ball pretend to be an icon to that. Inserted in the second wall of the school i want to make it look like the dream of the child thats already painted in the other wall... the background of this ball of heads will be somehow fused to the background colours of that painting i did last year."

TÂNĂRA CĂLĂTOARE
FRANCISCO CAMILO, 2016
„Muralul este o ilustrare a unei fetițe mici și curioase care își poartă pisica în călătoria sa în lumea visurilor... o lume în care mintea îți poate zbura spre cele mai nebănuite locuri.”

Photo Gallery

Similar Suggestions

Street Art Spot: Școala Gimnazială nr. 20

Street art

Street Art Spot: Aleea Buia (centrala termică)

Street art

Street Art Spot: Școala Gimnazială nr.1

Street art

Street Art Spot: Sala Transilvania

Street art

Street Art Spot: Aeroportul Internațional Sibiu

Street art