Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri, ediția a V-a

Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri, ediția a V-a


Location:

Strada Lector 1-3A, Sibiu 557260, România

Dates and Hours:

About

Spre diferență de celelalte generații, cea a tinerilor din ziua de azi este mult mai atentă și receptivă la problemele de mediu. Probleme la care sibienii adulți de azi contribuie atunci când nu sortează deșeurile pe care le produc în fiecare zi. 
 
Tocmai de aceea, prin proiectul ”Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri!”, ajuns la a V-a ediție, prezentăm  copiilor din cinci școli sibiene regulile după care funcționează colectarea selectivă, rostul acestor reguli și efectele benefice asupra mediului. Reguli și rosturi pe care, mai apoi, să le povestească și adulților de acasă: părinți, bunici, vecini și așa mai departe.
 
Lăsați și voi copiii să vă vorbească despre deșeuri accesând resursele informaționale ale acestui proiect, publicate prin intermediul ziarul Turnul Sfatului, secțiunea ”Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri”, ediția a V-a.

 ”Lăsați copiii să vă vorbească despre deșeuri!” este un eveniment cofinanțat de Primăria municipiului Sibiu prin Agenda Comunității 2024.
 
 Proiect sprijinit de Prima Shopping Center, AZETS, Soma, Romgaz, Bridge, realizat cu ajutorul partenerilor ADI Eco Sibiu și Turnul Sfatului
 
Organizator: Asociația de Bun Gust

Photos