Jump & Vibe with Natty Ned Selekta- Special Guests: La Chakra (Chille) & Paco Ziyou (Columbia)


Dates and Hours:
Host:
Strada Octavian Goga 1, Sibiu 550370, Romania
Organizer:

About

VACCINART este o campanie de conștientizare a beneficiilor vaccinării împotriva Sars Cov 2, în care sunt implicați tineri artiști sibieni.
În cadrul campaniei organizăm TREI EVENIMENTE în aer liber, în TREI SPAȚII DIFERITE din Sibiu.
Cel de-al treilea eveniment va avea loc duminică, 8 august, cu începere de la ora 18:00, pe terenul de baschet în aer liber din fața Sălii Transilvania. (Reper – piața volantă Transilvania).
NATTY NED SELEKTA va învârti platanele cu dragoste. Se pricepe la asta. În joc vor intra artiști din America de Sud, care vor performa live la instrumente tradiționale. Ce vibe!
Vrem ca prin acest eveniment să demonstrăm că tema vaccinării, a argumentelor pro sau contra, poate fi dezbătută și altfel decât în mod conflictual.
Voluntarii noștri vor împărți flyerele VACCINART trecătorilor, iar muzica va răsuna până la apus.
Accesul la cele trei evenimente din cadrul campaniei VACCINART e liber, pe bază de rezervare. Rezervările pot fi făcute (exclusiv prin SMS) la numărul de telefon 0737013997 SAU prin email la adresa rezervari.bisteatru@gmail.com. Accesul la evenimente e condiționat de respectarea legislației în vigoare în privința restricțiilor sanitare la momentul respectiv.
VACCINART este o campanie de conștientizare a beneficiilor vaccinării anti SarsCov2, implementată de Asociația INTERAKT ARTS.
Acțiune cofinanțată de Primăria Sibiu prin Agenda Comunitară și de Tineret și de Consiliul Județean Sibiu.
Partener: BIS Teatru.

Sursa text & foto