Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu


Târgul de Crăciun din Sibiu * toată luna

Cel mai vizibil și spectaculos eveniment din această lună rămâne Târgul din Crăciun, care va fi deschis până în 3 Ianuarie, aducând culoare, farmec și miros de sărbători Sibiului. În aplicație am adunat tot ce trebuie să știi despre eveniment!

Vezi detalii despre Târgul de Crăciun din Sibiu

Christmas Food Carousel (1-2 decembrie)

Până în 2 decembrie, truck-uri colorate vor staționa în Piața Albert Huet din Sibiu și vor pregăti #StreetFood extraordinar și băuturi calde, într-o atmosferă de sărbătoare. Programul muzical sună și el bine de tot!

Vezi cine cântă la Christmas Food Carousel

Concert Gojira & Planet H la Aqua Club (1 decembrie)

Aqua Club propun un altfel de 1 Decembrie, sărbătorit cu Gojira & Planet H. Warm-up-ul este semnat de Leemited, iar la after-party avem muzică de DJ Syl & D.Vibez. Fuga după bilete, sigur nu mai sunt multe acum, pe ultima sută de metri!

Vezi detalii despre concertul Gojira & Planet H

Sibiu Magic Show (5-9 decembrie)

Sibiu Magic Show este un festival unic în România, ce jonglează cu vizibilul și invizibilul și care propune numere de iluzionism, scamatorii, levitație, clovnerie, pantomimă, circ și cabaret. Ediția din acest an reunește artiști din Belgia, Franța, Germania, România și Spania.

Vezi detalii despre Sibiu Magic Show

Artsy Handmade Fair (7-9 decembrie)

Artsy Handmade Fair ne propune un altfel de târg de iarnă în Sibiu, în perioada 7-9 decembrie, pe strada Cetății, recunoscută ca fiind cea mai frumoasă stradă din Sibiu. Muzica faină nu o să lipsească: NAVI, We Singing Colors, Charlie Falamas și CeZar se ocupă de ea.

Vezi detalii despre Artsy Handmade Fair

Festival Handmade Creative Buzz #19 (14-16 decembrie)

Este a 19-a ediție Creative Buzz, ce aduce 3 zile de cumpărături, patiserie de casă, activități pentru copii & distracție. Hai să ne bucurăm de Sărbători și de oamenii frumoși care expun la Forumul German din Sibiu!

Vezi detalii despre Festivalul Handmade Creative Buzz

Concert Paula Seling & Orchestra Filarmonicii de Stat (19-20 decembrie)

În prag de Crăciun, Paula Seling, alături de Orchestra Filarmonicii de Stat din Sibiu, vor face ca spiritul de Sărbători să fie mai prezent ca oricând. Cele 2 concerte programate au loc la Sala Thalia, în 19 și 20 decembrie.

Vezi detalii despre concertul Paula Seling

Stand-up Badea, Bordea & Micutzu (23 decembrie)

După multe show-uri pe care le-am tot văzut de-a lungul timpului, ni se pregătește cel mai mare spectacol Stand-up din Sibiu de până acum. Bordea, Micutzu și Badea vor primi pe rând microfonul și vor face ce știu ei mai bine!

Vezi detalii despre cel mai mare show stand-up din Sibiu

Miazănoapte Winter Festival (31 decembrie - 2 ianuarie 2019)

Miazănoapte Winter Festival este, probabil, cea mai cool variantă de petrecere de Revelion, în zona Sibiului. Se anunță 3 zile de muzică non-stop (și nu orice muzică!) pe Arena Platoș Păltiniș + activități snowboard & ski, petreceri retro, scene alternative și buz-uri care să-ți ia grija transportului de pe cap.

Vezi detalii despre Miazănoapte Winter Festival

Similar Suggestions

Burgers in Sibiu that you don't want to miss
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
My story – conquering kilometers
The Potters` Fair 2019
Winter in Sibiu. Experiences in the surroundings