Seara de psihoterapie 3: Demonii interiori


Data și ora:
Gazdă:
Calea Dumbrăvii 50, Sibiu 557260, Romania
Organizator:

Despre

Ce?
În luna aprilie am descoperit Resursele interioare, iar în acest atelier mergem mai departe și explorăm demonii interiori care merită hrăniți cu resursele pe care deja știm cum să ne accesăm!

Înscrie-te aici: https://forms.gle/oHnjgWnvyrYpjuNZA

Programul de 9 luni a fost conceput după modelul unui proces de terapie, astfel încât, pe parcursul celor 9 luni, prin participarea la ateliere și aplicarea „exercițiilor pentru acasă” vei putea ajunge la îndeplinirea obiectivelor de dezvoltare personală.

Având în vedere că programul se bazează pe tehnici și procese psihoterapeutice, vom lucra la un nivel profund de schimbare către ceea ce-ți dorești. Fiecare atelier este conceput astfel încât să genereze conștientizări și eventual schimbări doar prin prezența la unul singur în funcție de tema de interes, dar pentru a trece printr-un proces de dezvoltare complet este benefică participarea la toate cele 9 ateliere și practicarea aplicațiilor pentru acasă.

Cu ce?
Tot ce e nevoie să faci este să fii prezent cu curiozitate, deschidere și cât mai multe întrebări. Noi vom veni cu explicații, aplicații practice, teme de reflecție, recomandări bibliografice și un program de aplicații pentru acasă, adaptat la viața cotidiană, astfel încât să apară cu adevărat schimbările pe care le dorești.

Cu cine?
Cu Adrian Beu – psihoterapeut, psiholog, trainer interesat de tot ceea ce înseamnă dezvoltare umană de la corp până la suflet. Adrian are o experiență de peste 9 ani în consiliere psihologică, consiliere psihopedagogică și psihoterapie. A inițiat numeroase proiecte de dezvoltare pentru elevi și de well-being pentru adulți.
Adrian: „Sunt într-o continuă dezvoltare, student pe viață, mă bucur de fiecare moment al vieții, învăț și reînvăț fiecare lecție primită”.

Când?
22 mai, 18:45-20:15

Unde?
Locația companiei Colt - Calea Dumbrăvii 50

Cum?
Înscrie-te aici: https://forms.gle/oHnjgWnvyrYpjuNZA
Contribuția ta pentru participare este o donație minimă de 20 lei