Fine wine, fine dine - degustare alternativă

Eveniment gastronomic

Data și ora:
Bilete:
100 lei
Gazdă:

Str. Ocnei nr. 12, Sibiu, Romania
Organizator:

Despre

Vineri, 21 februarie, te provocam la o degustare de vinuri alternativa, alaturi de Oliver de la Domeniile Urlati si Andrei de la Restaurant Pasaj Sibiu.

Oli ne va vorbi despre traditia vinurilor din zona Dealul Mare Urlati, vom degusta si vom aprecia aromele istoriei reinterpretate, iar Andrei ne va explica despre cum a asortat meniul la bauturile prezentate si importanta legaturii dintre mancarea din farfurie si bautura din pahar.

Saac, unul din județele istorice din Țară Românească ce cuprinde Podgoria Dealul Mare de astăzi, avea că stema doi butuci de vie. Din dorința de a reinventa acele vremuri și pentru a sublinia importantă continuării acelor tradiții, a fost creat acest vin.

Un produs aparte, care leagă tradiția locurilor cu prezentul și pentru care compania a investit în promovarea pe piața este Pelinul. Prin tradiție Pelinul de Urlați este cel mai cunoscut produs de acest tip din Romania. ZZPELIN - Pelin Frizzante de Urlati vine cu o reinterpretare moderna si efervescenta a pelinului de odinioara, fiind un produs traditional romanesc unic.
*
*
*
Evenimentul se va deschide incepand cu ora 18:00.

Inscrierile se fac pe email la tora.miklosi@kitchentailors.ro sau telefonic la 0724.769.744 pana in data de 20 februarie.

Numarul maxim de participanti: 25 persoane
Taxa participare: 100 lei - include vinurile degustate si meniul

Te asteptam!