Gala de deschidere TIFF Sibiu 2019


Data și ora:
Bilete:
20 lei în avans, 25 lei în ziua proiecției
Gazdă:
Centrul Cultural "Ion Besoiu" nr. 1, Strada Emil Cioran, 3 550025, Romania
Organizator:

Despre

Nerecomandat persoanelor sub 18 ani

Parking – unul dintre cele mai așteptate filme ale anului - deschide cea de-a 13-a ediție TIFF Sibiu. Proiecția va avea loc joi, pe 27 iunie, în sala mare a Centrului Cultural „Ion Besoiu”, în prezența regizorului Tudor Giurgiu. Actrița Carmen Florescu, scriitorul Marin Mălaicu-Hondrari, autorul bestseller-ului ,,Apropierea’’, care a inspirat scenariul filmului, precum și alți membri ai echipei filmului vor fi prezenți la Gala de Deschidere programată de la ora 19:00.

Cel de-al patrulea lung metraj semnat de Tudor Giurgiu spune povestea lui Adrian, un poet care emigrează illegal în Spania anului 2002, visând la o viață mai bună. Ajuns în Cordoba, se angajează paznic de noapte într-un parc auto și își petrece zilele ascunzându-se de autorități. Viața lui Adrian se schimbă pentru totdeauna când o întâlnește pe Maria, chitaristă într-o trupă de jazz. Călătoria lui în căutarea marii iubiri se va transforma într-o poveste surprinzătoare, sensibilă și plină de provocări, pe care publicul o va urmări, în premieră, la TIFF Sibiu în prezența echipei.

Surprizele pregătite pentru public nu se opresc aici, ca în fiecare an Gala de deschidere a TIFF va fi un spectacol de neratat.

Preț: 20 lei în avans, 25 lei în ziua proiecției

Fotografii