LIVE MUSIC Andrada Ghiorma | Degustare de bere Nembeer


Data și ora:
Gazdă:

Str. Avocat Ilie Macelaru, Sibiu, Romania, 550182
Organizator:

Despre

LIVE MUSIC AJoi după ce ieșim de la job ne dăm întâlnire la Mango BAR!
Ascultăm muzică live alături de Andrada Ghiorma și degustăm bere artizanală marca Nembeer
Degustarea va avea loc de la ora 8 până la ora 9.

Intrarea este liberă!

NEMBEER:
Când pornești într-o călătorie nu știi niciodată la ce să te aștepți, ce găsești acolo, pe cine întâlnești, știi doar că rămâi cu un bagaj de cunoștințe și cu o experiență mai bogată.

“Călătoria mea în lumea berii a început cu o vacanță oarecare în Belgia. Întâmplător, am ajuns să vizitez mai multe mănăstiri trapiste, unde arta milenară de a face bere este o religie în sine. De atât a fost nevoie pentru a aprinde dorința de a face bere, bere bună!

Ajuns acasă, am început aventura în brasarea berii. M-am documentat, am fost la cursuri de specializare, m-am jucat cu rețetele, am testat în primii patru ani câteva zeci de rețete, câștigând astfel multă experiență. După lungile degustări, prietenii m-au încurajat să deschid o micro-berărie artizanală.

Anumite împrejurări m-au adus aici, în România, iar dorința de a face bere bună m-a urmat. Dar cine nu știe că româncele sunt niște cuceritoare?! Am început o nouă călătorie în Sibiu, alături de Oana, actuala mea soție. Mi-am împlinit visul de a deschide o fabrică de bere artizanală: NEMBEER, îndrăgostită de Transilvania și născută din pasiune!

Sper ca Nembeer să vă motiveze să începeți o călătorie care să conducă la îndeplinirea propriilor vise.”