Ana Airport Hotel ***


Program

Deschis
Vezi programul

Address

Șoseaua Alba Iulia, 120, Sibiu, Romania

Despre

ANA AIRPORT HOTEL este locul ideal pentru a începe planificarea călătoriei dumneavoastră la Sibiu, fie că este în interes de afaceri sau sejur turistic.

Cea mai apropiată unitate de cazare de Aeroportul International Sibiu -sub 2 minute - şi la doar câteva minute de mers cu maşina de centrul orasului, hotelul de trei stele ANA AIRPORT HOTEL este unul modern şi elegant, care oferă cu mândrie servicii care depăşesc clasificarea sa.

De asemenea, în imediata apropiere a hotelului se află cunoscuta staţiune balneo-climaterică Ocna Sibiului, faimoasă pentru lacurile sărate.

Obiectivul hotelului ANA AIRPORT HOTEL este acela de a îndeplini nevoile oaspeţilor săi şi de a-i face să se simtă cât mai bine, prin oferirea de servicii personalizate care nu doar îndeplinesc, ci depăşesc standardele de clasificare şi aşteptările clienţilor noştri, atât în hotel, cât şi în restaurant.

ANA AIRPORT HOTEL a fost primul deschis de către ANA HOSPITALITY GROUP, fiind urmat de hotelul Golden Tulip Ana Tower Sibiu şi hotelul Golden Tulip Ana Dome din Cluj Napoca.

Photo Gallery

Alte sugestii

Hotel IBIS ***

Hotel

The Council ****

Hotel

Hotel Continental Forum ****

Hotel

Am Ring Hotel ***

Hotel

Hotel Levoslav House ****

Hotel