Cele 10 localuri din Sibiu unde poți asculta muzică live


În calendarul Sibiu City App adăugăm zilnic toate evenimentele orașului - vei găsi acolo cele mai interesante concerte sau seri cu muzică live pentru a-ți îndulci serile în oraș. Iar dacă te nimerești în Sibiu într-o zi când calendarul nu-ți oferă evenimente pe gustul tău, poți încerca una dintre locațiile pe care le-am ales pentru tine - locațiile cu cele mai multe evenimente live.

Imperium Pub

Drumurile tale prin Sibiu cu siguranță te vor purta și pe pietonala Bălcescu. Aici găsești clubul din Sibiu în care se cântă cel mai des! Aproape în fiecare seară vei găsi acolo o trupă cunoscută sau un artist local. Genurile de muzică merg de la jazz spre rock și folk. Pe lângă concerte organizează și seri de teatru sau stand-up comedy.

Vezi pagina Imperium Pub

Oldies Pub

Oldies nu e doar cel mai cunoscut club din Sibiu unde mergi dacă ai chef de dans, ci și scena multor concerte din oraș. De-a lungul timpului au cântat aici Phoenix, Bosquito, Pasărea Rock, Negură Bunget, Vița de Vie și mulți mulți alții. Dacă mergi într-o seară obișnuită ai toate șansele să nimerești concertul trupei locale Rym sau seara de Karaoke.

Vezi pagina Oldies Pub

Music Pub

Orice sibian îți va spune să încerci pizza de la Music Pub, e obligatoriu atunci când ajungi în Piața Mică. Dar nici la capitolul muzică live nu stau rău, scena de pe terasa acoperită a fost gazda multor concerte de-a lungul timpului, de la trupe de rock și jazz până la Jam-sessions de la multele festivaluri ce au loc vara. Trupa ”casei” se numește Electric Band și reușesc să facă petrecere de fiecare dată, pe ritm de pop-rock!

Vezi pagina Music Pub

Troubadour

Apărut de curând pe calendarul de cântări al orașului, Troubadour a reușit să ne surprindă plăcut într-un timp foarte scurt. Aproape în fiecare săptămână au programat câte un eveniment interesant: Iris, Luna Amară, trupe-tribut, stand-up poetry sau stand-up comedy - abia așteptăm să vedem cum sună în cea mai nouă locație de evenimente din Sibiu!

Vezi pagina Troubadour

Atrium Classic Cafe

Atrium e unul dintre localuri cele mai îndrăgite din Sibiu, și de turiști și de localnici. Turiștii nu prea au cum să-l rateze, fiind chiar ”lipit” de Podul Miciunilor și datorită muzicii de pian ce te invită mereu înăuntru. Pentru localnici e unul dintre locurile cu evenimente de calitate pe care îl urmărești în permanență ca să nu ratezi ceva interesant.
Aproape săptămânal se întâmplă aici și câte o piesă de teatru, dar nici la concerte nu stă rău deloc: vei găsi în general jazz, blues sau folk, iar pentru o cafenea atât de micuță ai fi uimit să afli ce nume mari din aceste genuri au trecut pe aici de-a lungul timpului. Chiar și atunci când nu e eveniment, pianul e mereu la datorie!

Vezi pagina Atrium Classic Cafe

The Wolf

Apărut și el recent pe scena concertelor din Sibiu, The Wolf și-a câștigat rapid un loc în acest top. Pe lângă spațiul mare și interiorul deosebit, îți oferă destul de multe motive să le calci pragul. În scurtul timp de la deschidere au trecut deja câteva trupe de jazz, blues, pop-rock pe aici, precum și multe trupe locale. În ianuarie îi vor avea în program pe Partizan, și abia așteptăm să vedem ce ne mai pregătesc în continuare.

Vezi pagina The Wolf

Faust Cafe & Disko

Faust e locul cu cel tânăr vibe din oraș. La subsol vei găsi un spațiu mic, cu aspect industrial - comunist, dar care a fost de-a lungul timpului scenă pentru foarte multe concerte și party-uri, mai ales de muzică electronică sau reggae. E printre puținele locuri din oraș în care vei avea parte și de trupe mai ”alternative”, deși concertele sunt destul de rare. Dacă nimerești în Sibiu vara, cântările și party-urile pe terasă sunt ceva ce ar trebui să încerci.

Vezi pagina Faust Cafe & Disko

Rock N'Bike Club

Rock N'Bike Club nu e tocmai în centru și dacă întrebi un localnic posibil să nu știe să te îndrume spre el, dacă nu întrebi de R&B. Așa vei avea succes, pentru că e unul dintre cele mai vechi locuri din oraș pentru pasionații de rock ”supărat”. Chiar dacă e micuț, de-a lungul timpului au trecut pe aici trupe cunoscute pentru pasionații de gen, din țară și din afara ei.

Vezi pagina Rock N'Bike Club

Nordic Folk Pub

Dacă duci dorul folk-ului de altă dată, încearcă o seară la Nordic Folk Pub. Au des concerte cu artiști folk de prin țară și seri de muzică live unde-ți vei reaminti de vechile cântece din jurul focului.

Vezi pagina Nordic Folk Pub

Underground Pub

La o aruncătură de băț de centru, Underground Pub e un subsol generos în care e posibil să găsești o petrecere sau un concert și la orele mai târzii când alte locuri s-au închis de mult. Concerte rock și petreceri de muzică electronică, din când în când karaoke sau o piesă de teatru, programul e destul de variat.

Vezi pagina Underground Pub

Alte sugestii

❄️ Unde te bucuri de zăpadă în Sibiu?
Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
Povestea mea - cucerind kilometri
Oale, ulcele, blide și căni