Evenimente de neratat în luna NOIEMBRIE la Sibiu


TEDxSibiu 2018 (24 Noiembrie)

TEDx revine în această toamnă la Sibiu! Pe 24 noiembrie ne dau întâlnire la Teatrul GONG pentru a descoperi idei care merită răspândite mai departe, sub tema "Mind the Gap". Biletele sunt disponibile deja, iar primii speakeri încep să se anunțe.

Vezi detalii despre TEDxSibiu

Inaugurarea Târgului de Crăciun din Sibiu (16 Noiembrie)

Este iar acea perioadă din an când Târgul de Crăciun aduce culoare, farmec și miros de sărbători Sibiului. Anul acesta, lansarea târgului este parte din proiectul „Christmas in Sibiu – Gastronomy.Culture.Tourism 2018” și va lua forma unui spectacol de muzică cu Radu Nechifor, Paula Seling & Friends.

Vezi detalii despre inaugurare

Festivalul Tânăr de la Sibiu (2-11 Noiembrie)

Festivalul Tânăr de la Sibiu aduce în perioada 2 - 11 noiembrie 2018, la Teatrul Gong, peste 40 de spectacole de teatru pentru copii și adolescenți susţinute de unele dintre cele mai importante trupe din ţări ca Marea Britanie, Polonia, Italia și România.

Vezi evenimentele festivalului

Sibiu Jazz Competition (3-4 noiembrie)

Sibiu Jazz Competition este cel mai important concurs de jazz și muzică improvizată din România, fiind inițiat încă din 1979. Anul acesta, noii participanți la competiție se pot asculta între 3 și 4 noiembrie 2018, la Sala Thalia – Filarmonica de Stat Sibiu.

Vezi detalii despre Sibiu Jazz Competition

Luna Amară - Lansare album "N O R D" (3 Noiembrie)

Primul weekend din noiembrie va fi plin de evenimente, dar iubitorii de rock sigur vor alege lansarea noului album Luna Amară, programată sâmbătă, după ora 20:00, la The Wolf. Link-ul pentru bilete se găsește deja pe Sibiu City App!

Vezi detalii despre concert

Transylvanian Grand Prix Sibiu (3-4 Noiembrie)

Sibiul este, din nou, pentru al patrulea an consecutiv, orașul spre care se ațintesc toți ochii dansatorilor sportivi din țară și străinătate. Transylvanian Grand Prix, cel mai important eveniment de acest gen din țară, revine pentru două zile la Sibiu, la Sala Transilvania.

Vezi detalii despre Transylvanian Grand Prix

Ars HUNGARICA 2018 (10-18 Noiembrie)

Festivalul cultural maghiar este evenimentul care prezintă patrimoniul, tradiţiile, bogăţia culturii maghiare prin deschidere către publicul larg. Cele peste 30 evenimente, printre care spectacole de teatru, vernisaje, concerte, spectacole pentru copii, prezentări de cărţi, conferințe și altele oferă un excelent cadru de interacțiune.

Vezi detalii despre Ars Hungarica

Roxyz II x Biblioteca Astra (17 Noiembrie)

După o primă ediție interesantă, vom avea încă un eveniment din seria Roxyz, care oferă un nou context de distracție în Sibiu. Evenimentul din 17 noiembrie va avea dinner Convesations, concert + party, iar toate vor avea loc la Biblioteca Astra.

Vezi detalii despre Roxyz II

Alte sugestii

❄️ Unde te bucuri de zăpadă în Sibiu?
Unde mănânci un burger bun în Sibiu?
Evenimente de neratat în luna DECEMBRIE la Sibiu
Povestea mea - cucerind kilometri
Oale, ulcele, blide și căni