Drumeție în Munții Făgăraș: Muchia Buteanului / Valea Bâlii / Valea Doamnei

Drumeție în Munții Făgăraș: Muchia Buteanului / Valea Bâlii / Valea Doamnei


Tickets:

70 lei/adult

Location:

Buteanu, Romania

Organizer:

Dates and Hours:

About

Dragi drumeți,
Vă invităm să ne bucurăm împreună de natură, joi 30.11.2023 – Drumeție în Munții Făgăraș: Muchia Buteanului / Valea Bâlii / Valea Doamnei, în funcție de condițiile meteo și de cantitatea de zăpadă respectiv starea ei. Drumeția este una de dificultate medie-mare cu o diferență de nivel între 800-1200 m. Traseul pe care îl vom urma este: Bâlea Cascadă – Vf.cu Jnepeni – Laculețul Buteanu – Vf.Buteanu – Vf.Netedu – Șaua Netedu – Bâlea Lac – Valea Bâlii – Balea Cascadă
sau, Balea Cascadă – Valea Bâlii – Bâlea Lac – Șaua Doamnei – Valea Doamnei – Bâlea Cascadă.

UNDE ȘI CÂND NE ÎNTÂLNIM?
La ora 07.00, în parcarea magazinului Hervis – Shopping City Șelimbăr.

ECHIPAMENT NECESAR
bocanci de iarnă, impermeabili și PESTE GLEZNA (atenție: NU vor fi acceptați participanți care nu îndeplinesc acest criteriu)
haine de zăpadă/vânt, în mai multe straturi
strat termic
căciulă/mănuși (groase)
bețe trekking
buff/cagulă
șapca/protecție soare
frontală (încărcată)
protecție soare (ochelari)
parazăpezi
sticlă cu ceai/apa (min 1l)
sandwich-uri/gustari
Recomandare:
gheruțe/colțari – vă informăm în prealabil dacă sunt obligatorii

COSTURI
70 lei/adult
Pentru copii până în 14 ani participarea este gratuită, dacă sunt însoțiți de un adult. Tura se va ține cu maxim 20 de participanți.

TRANSPORT
Putem asigura transportul tur-retur unui nr. limitat de persoane. Pentru rezervarea locului vă rugăm să ne contactați telefonic, la nr. 0744-371547, după efectuarea înscrierii.

GHID
Radu Zaharie – ghid montan
Contact: 0744-371547
Notă:
In caz de zăpadă sau vreme nefavorabilă în zona alpină, tura SE VA AJUSTA/ADAPTA conform condițiilor.
– Configurația și lungimea traseului vor fi adaptate în funcție de condițiile meteo și omogenitatea/eterogenitatea grupului.
– Organizatorul (ghidul) își rezervă dreptul de a refuza participanții care vin echipați necorespunzător cerințelor sau cu condiție fizică neadecvată.
– Turele se țin în condiții de siguranță și cu un numar minim de participanți. Organizatorul își rezervă dreptul de a reprograma sau anula turele fără o notificare prealabilă dacă aceste condiții nu sunt îndeplinite.
– Returnarea contravalorii biletului se face doar în cazul în care organizatorul (ghidul) anulează drumeția.
———————————————
Prin participarea la acest eveniment, îmi dau acordul de a fi fotografiat. Iau la cunoștință faptul că fotografiile vor fi folosite cu scopuri publicitare, în mediul online şi pe materiale tipărite, în cadrul Programului „Anii Drumeției” pentru promovarea acestuia.Declar pe propria răspundere că, din cele cunoscute de mine, sunt apt(ă) pentru efectuarea unui efort fizic susținut în cadrul evenimentelor de tip drumeție, fără sa-mi dăuneze în vreun fel stării de sănătate. Participarea mea la acest eveniment este în totalitate voluntară, înțelegând riscurile asociate la care mă supun.
———————————————
Programul „Anii Drumeției” este inițiat și finanțat de Consiliul Județean Sibiu, în colaborare cu Asociația Județeană de Turism Sibiu.Scopul principal este de a îmbunătăți infrastructura de drumeție din județ și de a promova activități specifice ecoturismului.

Sursa text & foto