Experiență pe Via Transilvanica spre Bazna și degustare de vin

Outside Sibiu

Dates and Hours:
Tickets:
130 lei/ Persoană
Host:
Mediaș, Romania
Organizer:

About

Dragi iubitori de natură,
Sâmbătă, 18 februarie, aflăm mai multe despre vinul de pe Târnave printr-o experiență chiar în vechea metropolă a vinului: Mediaș.
Pornim intr-o scurtă drumeție, urmând marcajele Via Transilvanica, până la o vie a orașului aflată dincolo de pădure. Apoi ne întoarcem pentru a ajunge într-un wine shop și a degusta 3 sortimente de vinuri albe de la 3 crame diferite, de aici, din „Weinland” (Țara Vinului). O scurtă oprire vom face în fața Casei Caspari, ce a aparținut uneia dintre familiile ce au găsit o soluție la filoxeră, salvând plantațiile de viță de vie din Europa.
Această experiență se adresează celor care au minim 18 ani și care doresc o drumeție scurtă și ușoară, urmată de o experiență senzorială.
CÂND ȘI UNDE NE ÎNTÂLNIM?
La ora 9:45, lângă borna de Via Transilvanica din fața Bisericii Evanghelice Sf Margareta. Piata George Enescu nr.1, Mediaș
ECHIPAMENT NECESAR
Bocanci de drumeție;
Haine adecvate sezonului – căciulă, geacă impermeabilă;
Sticlă cu apă/ceai, minim 1L;
Recomandare: bețe de trekking și gustări.
COSTURI
130 lei/adult. Pretul include ghidajul și degustarea de vin.
Numărul locurilor disponibile este limitat la 14 persoane.
Pentru copiii până în 14 ani participarea la drumeție este gratuită, cu condiția să fie însoțiți de un adult (părinții sunt responsabili pentru a evalua dificultatea traseului pentru copii).