Wine&Painting Cubist Selfie

Wine&Painting Cubist Selfie


Tickets:

120

Location:

Strada Eduard Albert Bielz 33, Sibiu, Romania

Dates and Hours:

About

Vă invităm să pășiți în universul fascinant al artei într-un atelier de pictură dedicat geniului creativ al lui Pablo Picasso. Indiferent dacă sunteți începător sau aveți deja experiență în pictură, acest atelier este conceput pentru a vă inspira și a vă oferi ocazia de a explora stilurile și tehnicile revoluționare ale unuia dintre cei mai influenți artiști ai secolului XX.
 Ce veți descoperi în cadrul atelierului:
 Istoria și Evoluția Stilistică a portretelor lui Picasso: Veți învăța despre viața și cariera lui Picasso, de la perioada sa timpurie, trecând prin cubism și până la fazele sale ulterioare de creație.
 Tehnici de Pictură și Experimentare: Veți experimenta diverse tehnici de pictură utilizate de Picasso, inclusiv desenul liniar și pictura abstractă.
 Crearea Propriilor Opere de Artă: Inspirându-vă din portretele celebre ale lui Picasso, veți avea ocazia să creați propriile autoportrete, sub îndrumarea atentă a unui artist instructor.
 Explorare Creativă și Personală: Atelierul este conceput pentru a vă stimula creativitatea și a vă încuraja să vă exprimați propriile idei și emoții prin artă, într-un mediu relaxant și suportiv.
 Detalii organizatorice:
Durata: 2 1/2 ore
Locație: Pensiunea Alina
Instructor: Artist Valentina Cristea
Materiale: Toate materialele necesare (pânze, vopsele, pensule) sunt incluse în taxa de participare.
 Înscrieri și Contact:
Pentru a vă înscrie, vă rugăm să accesați formularul:
https://forms.gle/5CiEVnVrw1zRVuKw9 Locurile sunt limitate, așa că vă recomandăm să vă înregistrați cât mai curând posibil pentru a vă asigura participarea.
Preț: 120 RON (include toate materialele, vinul și un mic brunch oferit de Chef Marian) Descoperiți-vă talentul artistic și lăsați-vă inspirați de unul dintre cei mai mari maeștri ai artei moderne! Vă așteptăm cu drag la Atelierul de Pictură Cubist Selfie !

Eveniment organizat de Asociația CreativAct.
Proiectul Wine&Painting susține proiectele comunitare și de educație prin cultură ale Asociației CreativAct.
Strada Eduard Albert Bielz 33

Photos