🎅🏻 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE

🎅🏻 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE


Cea mai așteptată perioadă a anului este aici! O lună specială, a cadourilor, care nu putea să treacă fără să lase în urmă daruri care mai de care.

Este acea perioadă perfectă pentru plimbări prin toate colțurile orașului, când vitrinele magazinelor sunt decorate festiv, iar intrările în cafenele și restaurante sunt împodobite și ele cu coronițe și ghirlande luminoase.

O bucurie pentru iubitorii Sărbătorilor de iarnă! Iar bucuria și mai mare este că în această lună s-au deschis noi locații interesante, la care te încurajăm să-ți plănuiești următoarea ieșire:

🍰 Dulciurile Anei

Pofta de ceva dulce ne acaparează pe fiecare destul de des. Dacă vrei să-ți satisfaci plăcerea vinovată pentru dulciuri cu o prăjitură, o brioșă, ori niște biscuiți crocanți, avem o sugestie numai bună pentru tine.

Dulciurile Anei este cofetăria ce s-a deschis luna aceasta pe Bulevardul Victoriei nr. 31, iar vitrinele sale pline cu felurite dulciuri te îndeamnă de cum intri să încerci cel puțin un sortiment.

Sursa foto: Dulciurile Anei
Vezi pagina cofetăriei Dulciurile Anei

🥪 Charlie's Brunch & Social Dinner

Deja bine cunoscutul restaurant sibian, Charlie's Specialty Coffee And Brunch, care până acum se afla doar pe strada 9 Mai, și-a deschis a doua locație în luna decembrie, cu denumirea de Charlie's Brunch & Social Dinner.

Sunteți așteptați pe strada Avram Iancu nr. 9, într-o atmosferă caldă și primitoare, cu preparate din bucătărie de brunch între orele 09.00-19:00 și cu cina servită în fiecare vineri și sâmbătă până la ora 22:00. 

Sursa foto: Facebook Charlie's Specialty Coffee And Brunch
Vezi pagina celei de-a doua locații Charlie's Specialty Coffee And Brunch

✨ Sky Events

O nouă sală de evenimente și-a deschis porțile luna aceasta la Sibiu. Este vorba despre Sky Events, care vine cu un concept orientat spre eleganță. În același ton, sala este decorată într-o combinație de negru, auriu și bej, având un cadru modern și stilat.

Sala se află pe strada Dorului nr. 20, la etajul 5, de unde tu și invitații tăi veți avea o privire de ansamblu asupra împrejurimilor. Salvează-ți locația pentru următorul eveniment din viața ta!

Sursa foto: Facebook Sky Events, autor: Delia Petrisor Photography 
Vezi pagina Sky Events

🧁 Turtha - A doua locație

Un îndrăgit local sibian s-a extins luna aceasta și a deschis o a doua locație în inima orașului. Este vorba despre Turtha, care se afla până acum doar pe strada Someșului.

Din decembrie Turtha se află mai aproape de punctul 0 al orașului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 3, la doar câțiva pași distanță de intrarea în Piața Mare. Decorul este unul cu totul special, cu o abundență de elemente din natură și tonuri pământii, calde, care te îndeamnă să te relaxezi într-o atmosferă confortabilă. În rest, restaurantul aduce un concept nou de meniu, dedicat unui stil de viață sănătos, condimentat cu socializare.

Sursa foto: Instagram turtha.sibiu & Facebook Turtha
Vezi pagina celei de-a doua locații Turtha

🍖 La Iancu - Produse din Mărginime

O nouă băcănie a apărut luna aceasta pe străzile Sibiului, ce face și mai accesibile produsele tradiționale locale de toate felurile.

La Iancu se află pe Bulevardul Victoriei la nr. 9. Dacă tot se apropie sărbătorile de iarnă, puteți să îi treceți pragul pentru a vă completa ultimele cumpărături, cu produse potrivite pentru platourile de Crăciun și Anul Nou.

Sursa foto: Facebook La Iancu - Produse din Mărginime
Vezi pagina băcăniei La Iancu

🍺 Flow Taproom

Cafeneaua Flow - Refugiu Urban situată pe strada Pasajul Scărilor nr. 2 a venit recent cu o nouă abordare pentru clienții săi, devenind Craft Beer Taproom, mai exact un local specializat în vânzarea de bere.

Programul a fost și el modificat, fiind deschis de la ora 17:00 și până la 23:30, mult mai potrivit cu noul specific.

Așadar, Flow este acum un loc numai bun pentru o ieșire de seară cu prietenii, pline de povești, zâmbete, muzică și bineînțeles, bere.

Sursa foto: Facebook Flow - Refugiu Urban     
Vezi pagina Flow

🥙 Crys Kitchen

Crys Kitchen este un nou fast-food deschis în oraș, care te întâmpină cu un meniu diversificat și ingrediente pentru toate gusturile.

Fie că dorești un gyros, un șnițel, o shaorma, un doner de pui și vițel, ori unul vegetarian, poți trece pe la noua locație de pe strada Gorăslău din Complexul Cedonia să încerci una sau mai multe dintre opțiunile lor.

Sursa foto: Facebook Fast Food Crys Kitchen - Cedonia 
Vezi pagina Crys Kitchen

🌯 Doc's Kebab

Dacă drumul te poartă prin cartierul Arhitecților și ți s-a făcut poftă de un kebab sau o shaorma, avem o propunere pentru tine. Doc's Kebab s-a deschis recent pe strada Octav Doicescu nr. 2A, unde poți face un popas de prânz sau seară.

Meniul mai conține burgeri, cartofi și crenvurști Doc's Dog, fiind un fast-food potrivit pentru a-ți potoli foamea, oricând ești pe fugă.

Sursa foto: Facebook Doc's Kebab
Vezi pagina Doc's Kebab

Credit foto cover: Instagram mada.stefan

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE