🌴 New in Sibiu in JUNE

🌴 New in Sibiu in JUNE


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

📸 credit foto: radu.nita

🥙 La Piadina

Povestea piadinei autentice din Italia începe să se scrie și în Sibiu, începând de zilele trecute, în prima locație de acest gen deschisă în Piața Habermann. Meniul cuprinde 8 combinații de piadine, perfecte pentru gustări în fugă sau prânzuri în tihnă. Iar cei care nu vor să se oprească la felul principal pot încerca și desertul - mini piadina cu nutella, banane și nuci. Buon appetito!
Vezi pagina La Piadina

🤙 Shaka Bowl - Hawaiian Food Spot

Plimbările prin oraș se lasă mereu cu noi descoperiri. Spre exemplu, o ieșire pe Calea Dumbrăvii ne-a scos în cale un viitor #HawaiianFoodSpot. Locația, aflată acum în proces de amenajare, ne pregătește un meniu cu bowl-uri tematice și băuturi care să ne aducă mai aproape de spiritul hawaiian. Aloha 🌺

🏠 Zazazu

Zazazu este cel mai nou boutique cu lucruri care te fac să te simți bine acasă: decorațiuni interioare, mic mobilier, textile, jucării și accesorii pentru copii. Au atât un magazin online, cu livrare gratuită în Sibiu, cât și un viitor magazin fizic, pe str. Morilor nr. 47, unde puteți vedea pe viu o parte din produsele disponibile.
Vezi pagina Zazazu

☕ 5 to go II

Al doilea 5 to go din oraș ne îmbie zi de zi, de la ora 07:30, cu un miros puternic de cafea care învăluie Strada Magheru. Sigur îi veți rezista cu greu dacă aveți drum prin zonă. Un to go e oricând bine-venit, deci nu aveți de ce să vă feriți!
Vezi pagina 5 to go II

⛱ Terasa Old Lisbon

Restaurantul Old Lisbon ne așteaptă în sezonul cald la terasa din curtea interioară, în același spirit portughez cu care ne-au obișnuit de ani buni pe Strada Târgul Peștelui. Partea bună este că preparatele cu iz mediteranean și băuturile nobile sunt un răsfăț de care ne putem bucura în oraș ori de câte ori vrem, chiar și în afara concediului!
Vezi pagina Old Lisbon

🕊 SYMPHONY by the lake

O nouă locaţie de evenimente ne aşteaptă la un pas de Sibiu, într-o zonă în care natura ne va răsfăţa invitații cu tot ce are mai frumos: privelişte generoasă către magicul lac, pădure de stejari seculari şi Munţii Făgăraş. SYMPHONY by the lake este oficial pregătit pentru petrecerile din această vară și îi puteți face o vizită, cu prima ocazie!
Vezi pagina SYMPHONY by the lake

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE