🍀 Nou în Sibiu în luna APRILIE

🍀 Nou în Sibiu în luna APRILIE


Primăvara, natura revine la viață, iar noile afaceri locale răsar și ele una câte una în Sibiu. 
Luna aprilie a venit cu noutăți, iar tot ce ne rămâne de făcut este să le urăm „Bine ați venit!” noilor locații apărute în oraș. 
Iată care sunt acestea:  

🍣 Rai Sushi

Mâncarea asiatică a devenit din ce în ce mai populară, iar dacă sunteți pasionați de preparate de acest gen, avem o veste bună. Rai Sushi s-a deschis pe strada Oncești și a întregit rândurile restaurantelor cu specific asiatic din Sibiu.

Platouri cu sushi, supe ramen și alte meniuri calde, toate fac parte din meniul Rai Sushi și ne așteaptă să le încercăm.

Credit foto: raisushisb.eatbu.com și Facebook Rai Sushi 
Vezi pagina Rai Sushi

💆 Nepali Spa

Masajul este una dintre cele mai bune modalități de relaxare și de deconectare de la stresul cotidian, așa că venim cu o veste excelentă pentru tine.
 
Nepali Spa, primul salon de masaj în stil nepalez din Sibiu, s-a deschis zilele trecute pe strada Bâlea, nr. 2. Aici te poți bucura de masaj terapeutic, masaj nepalez cu pietre fierbinți, masaj special al feței, reflexoterapeutic al picioarelor și multe altele - realizate de maeștrii ai masajului veniți chiar din Nepal.

credit foto: Facebook Nepali Spa
Vezi pagina Nepali Spa

🍛 Restaurant Lyra

Dacă în plimbarea ta prin Centrul istoric al Sibiului ți s-a făcut foame, te poți opri la restaurantul Lyra. Iar dacă ai poftă de ceva tradițional este cu atât mai bine, deoarece restaurantul are ca specific mâncarea românească.

Localul este situat chiar în Piața Mare a Sibiului, la nr. 6, în locul fostului Spartan din centru.

Credit foto: Facebook Restaurant LYRA Sibiu
Vezi pagina Restaurantului Lyra

🇩🇪 German Market Place

Produsele germane au ajuns luna aceasta și în Shopping City Sibiu, unde s-a deschis German Market Place.

Aici găsim branduri europene cunoscute de alimente, dulciuri, cafea, dar și produse de îngrijire personală, de curățenie, detergenți și multe altele. Mai exact, peste 1000 de articole fabricate în Germania.

credit foto: Facebook Shopping City Sibiu
Vezi pagina German Market Place

🎮 Let's Play

Ce zici de puțină distracție alături de prietenii tăi? Dacă aveți chef să vă jucați ceva împreună, atunci noua sală de jocuri Let's Play din incinta Shopping City Sibiu e o alegere bună.

Sala este destinată tuturor vârstelor și puteți încerca diferite aparate cu jocuri, într-o atmosferă care vă va duce cu gândul rapid la copilărie.

Credit foto: Facebook Shopping City Sibiu
Vezi pagina Let's Play

🥨 Simigeria Luca

Aflată până acum doar în zona Veștem, Simigeria Luca s-a deschis primăvara aceasta mult mai aproape de sibieni. Noua locație se află chiar în centrul Sibiului, pe Bulevardul Nicolae Bălcescu nr. 32.

Dacă te afli în centrul vechi al orașului și ți s-a făcut poftă de un covrig, un sandvici, o felie de pizza sau un foietaj, poți trece pe la ei să le încerci produsele.

Credit foto: Facebook Simigeria Luca
Vezi pagina Simigeriei Luca

🪴 Go Garden

În cazul în care grădina ta are nevoie de o reîmprospătare, atunci te vei bucura să afli că Go Garden s-a deschis în Sibiu. Diverse specii de plante, arbori și arbuști ornamentali sunt gata să ajungă în grădina ta.

Acesta se află pe șoseaua Sibiului nr. 5, chiar la Shopping City, așa că dacă ai drum prin zonă, nu uita să treci și pe aici să aduci un strop de verde în viața ta.
 
credit foto: Facebook Go Garden și Facebook Shopping City Sibiu
Vezi pagina Go Garden

🪑 Garden Art

Dacă tot suntem la capitolul „grădini”, vă mai dăm o veste bună. De acum găsim mobilier de grădină și ambiental, verande, grătare și decorațiuni pentru curtea casei tale, într-o locație nouă în Sibiu.

Garden Art s-a deschis pe strada Ștefan cel Mare nr. 193 și este gata să te ajute să îți înfrumusețezi grădina cu decorațiuni și obiecte de mobielier premium.
Vezi pagina Garden Art

🤸‍♀ Nixi Fitness

Nixi Fitness este cea mai nouă sală de sport din Sibiu și este destinată exclusiv fetelor și femeilor. Aici poți avea grijă de corpul tău într-o atmosferă primitoare și sub atenta supraveghere a antrenorului personal.

Aici poți demara antrenamente personale, funcționale, TRX, precum și un nou tip de antrenament numit Bungee fitness.

credit foto: nixifitness.ro
Vezi pagina Nixi Fitness

Credit foto: Instagram Iubim

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE