🌲 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE

🌲 Nou în Sibiu în luna DECEMBRIE


Nu lăsăm să treacă anul fără să încheiem lista locațiilor nou-deschise în luna decembrie în Sibiu. De fiecare dintre ele ne vom bucura cu singuranță atât acum, pe ultima sută de metri din an, cât și pe tot parcursul anului viitor.

✅ Dacă aveți pe check-list locații din lunile trecute pe care nu ați reușit să le vizitați, acum e momentul să bifați cât mai multe. Cine știe ce ați rata altfel. 😊

🍞 Brutăria artizanală Mariohr

Recent s-a deschis locația fizică a brutăriei artizanale Mariohr pe str. Semaforului nr. 29. Aceasta funcționează încă din 2003, astfel că un lucru e cert: experiența lor în domeniul brutăriei și panificației se simte în fiecare produs pregătit după rețete îmbunătățite permanent. Musai să le faceți o vizită! Poate fi una dintre descoperirile pentru care ne veți mulțumi apoi.
Vezi pagina Mariohr

🍭 Candy Cat

Candy Cat a devenit raiul copiilor și, cu siguranță, și al adulților nostalgici după vremea copilăriei! Noul magazinul al dulciurilor s-a deschis recent pe bd-ul N. Bălcescu, unde găsim peste 200 de tipuri de bomboane, jeleuri și alte dulciuri de pe piața internațională. Nici nu știi ce să alegi și ce să guști întâi!
Vezi pagina Candy Cat

🍔🍕 City Burger & Pizza

City Burger s-a mutat într-o nouă locație - tot pe strada Avram Iancu, dar mai aproape de forfota Pieței Mari. Noutatea nu este doar schimbarea spațiului și faptul că este un loc mai generos și primitor: meniul s-a modificat și el. Mai exact, a fost extins cu o categorie nouă de pizza, pe lângă burgerii suculenți, gustările rapide și salatele de care ne-am bucurat și până acum.
Când aveți drum prin centru, e o locație la îndemână pentru un popas în caz de foame sau poftă.
Vezi pagina City Burger & Pizza

🐄 Băcănia Vaca Loù

Ce ziceți de o nouă băcănie din care să vă faceți cumpărăturile pentru casă? Băcănia Vaca Loù s-a deschis de numai câteva zile pe Bd-ul Victoriei nr. 21 și ne promite că vom găsi aici numai produse 100% naturale de la producători locali, certificați cu rețete consacrate. Gurmanzii vor fi cei mai fericiți!
Vezi pagina Băcăniei Vaca Loù

☕ Restaurantul Lili's

Un nou început pentru Restaurantul Lili's, într-o nouă locație de pe strada Ocnei nr. 30. Farmecul restaurantului se păstrează însă, la fel și meniul bogat din care avem ce alege la fiecare vizită: o selecție de preparate din bucătăria internațională, băuturi speciale, îngheţată de casă și deserturi by Lili Vanili. Ce ziceți de o vizită de casă nouă? :)
Vezi pagina Lili's

🍹 Bobalicious Bubble Tea

În Promenada se pregătește deschiderea Bobalicious Bubble Tea, o locație ce ne propune să experimentăm o băutură cu origini asiatice, apărută prima dată în Taiwan și devenită populară și în România.

Bubble Tea este o combinație pe bază de ceai şi topping-uri de tapioca sau popping boba. Fie că ați mai testat băuturi similare, fie că nu, poate fi o experiență nouă a gustului.
Vezi pagina Bobalicious Bubble Tea

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

📸 visit.sibiu

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE