💞 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE

💞 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE


Am ajuns la final de februarie, moment numai bun să tragem linie și să vedem ce a apărut #NouînSibiu. Am descoperit câteva locații care și-au început activitatea luna aceasta sau urmează să se deschidă. Toate merită urmărite de acum înainte, așa că țineți un ochi pe ele și haideți să le susținem!

🍕 PapaBox

S-a deschis cea de-a 3-a pizzerie PapaBox din țară, la Sibiu, care face exclusiv livrări la domiciliu. Avem de ales între multe variante, de la rețete tradiționale, până la unele mai diferite, dar și oferte combo.

Pont: la prima comandă făcută prin aplicația lor primim și un discount de 15%. Reduceri de „bun venit” găsim însă și pe platformele de livrări pe care sunt prezenți.
Vezi pagina Papabox

🍔 Royal Burger

Royal Burger este o nouă locație delivery care ne promite să aducă gustul autentic american al unui burger direct pe farfuriile noastre. Noi nu l-am testat încă, dar nu-i de ratat... mereu există șansa să descoperim o locație nouă care intră rapid în topul preferințelor noastre.
Vezi pagina Royal Burger

🍖 Rotiserie Bavareză

Pentru cei nostalgici după un preparat simplu, care a lipsit din peisajul local gastronomic în ultimii ani, s-a deschis Rotiseria Bavareză. Ciolan, pui, costițe, ceafă de porc - toate sunt gătite multe ore la rotisor și ne sunt servite alături de garniturile preferate, la alegere. Hai să le facem o vizită în locația de pe bd-ul N. Bălcescu sau să comandăm direct pentru acasă.
Vezi pagina Rotiseriei Bavareze

🍚 Bob cu lapte

De mâine (1 martie) putem comanda deserturile copilăriei știute de noi toți, care sunt readuse în atenție de Bob cu Lapte și reinterpretate astfel încât fiecare să-și găsească rețeta preferată.

Putem alege între baza de orez, griș sau tăieței de casă cu lapte natural, direct de la o fermă din Orlat, combinat cu zahăr și vanilie din păstăi. Adăugăm peste topping-uri crocante sau cremoase: dulceață de fructe de pădure sau de caise, sos de vanilie, Nutella, migdale caramelizate și biscuiți Oreo. De vis!
Vezi pagina Bob cu lapte

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

foto: laly.foto

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE