👀 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE

👀 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE


Mereu suntem cu ochii-n stânga și-n dreapta, poate, poate găsim vreo noutate numai bună de împărtășit cu voi. Dacă ne-am strănuit, iată că am găsit și luna aceasta afaceri locale noi sau redeschise, pe care să le testați:

🇪🇸 Băcănia spaniolă El Antojo

E de ajuns să fi fost cel puțin o dată în Spania să fii complet surprins atunci când vezi o vitrină autentică tocmai pe strada 9 Mai din Sibiu. Noua băcănie El Antojo cu specific spaniol 100% ne așteaptă cu produse specifice: jamon, mezeluri tradiționale iberice, mezeluri din pește și din icre de pește, vinuri, cidru, uleiuri de măsline virgin extra, oțeturi tradiționale, conserve din pește și fructe de mare și conserve cu măsline de diverse soiuri de pe meleagurile însorite ale peninsulei iberice.

Atenție: pentru că în Spania nu-i de joacă cu siesta, băcănia El Antojo are și ea un program special: între orele 14:00-16:30 activitatea se oprește pentru puțină relaxare. ☺️
Vezi pagina băcăniei spaniole El Antojo

🦷 White Lounge

Recent s-a deschis în Sibiu primul salon profesional pentru albire dentară cosmetică din România. Se numește White Lounge, îl găsim în lobby-ul hotelului Ramada, iar conceptul său este cel puțin inedit. Aparatele sunt de ultimă generație, astfel că folosește cea mai eficientă și noninvazivă metodă prin care te bucuri imediat de un zâmbet mai alb după prima ședință.

În plus, albirea dentară cosmetică asigură și întărirea smalțului, în paralel cu procesul de albire. Să nu mai spunem cât de comode par scaunele de terapie, îți vine să te afunzi în ele. 🙂
Vezi pagina White Lounge

🌯 Prepelițescu

Prepelițescu, bine ai venit în Sibiu! După multe veri în care le-am întâlnit food-truck-ul la multe dintre festivalurile gastronomice din oraș, acum avem ocazia să ne bucurăm de mâncarea lor în locația permanentă de pe str. Hipodromului nr. 3.

Ce îi diferențiază față de alte restaurante similare este că folosesc exclusiv carne de prepeliță, produsă în fermele lor - o carne cu un conținut scăzut de colesterol, cu un gust și o textură deosebită.
Vezi pagina Prepelițescu

🥡 ASIAN Box

La ASIAN box găsim cele mai apreciate preparate din bogăția culinară a Asiei. Noul fast-food din Promenada ne așteaptă cu pui caramelizat, pui Tikka Masala, pui curry verde, porc aromat Bo Kho, vită cu legume Vindaloo, vită picantă sau noodles cu pui thailandez. Dacă nu aveți drum în zonă puteți face comenzi și prin platformele de delivery. Se va lăsa cu „Yummy”, cu siguranță!
Vezi pagina ASIAN Box

🥐 Warose Bakery

Warose Bakery este cea mai nouă brutărie din Sibiu, deschisă chiar zilele trecute pe Bulevardul Victoriei nr. 15. Bunătățile lor nu sunt produse în masă, ci sunt fabricate artizanal, cu multe etape de lucru în spate: aluaturile sunt frământate cu spor, au perioade lungi de odihnă, iar în final aromele se contopesc în cuptor la temperatura optimă.

Urmăriți-le activitatea și nu uitați să faceți un popas aici cu prima ocazie. Vă atenționăm doar că alegerea va fi complicată: vitrina dezvăluie multe produse de brutărie sau patiserie și greu te vei hotărî pe care să le testezi întâi.
Vezi pagina Warose Bakery

🍜 Redeschidere Zupp’art

După o lună de pauză, prima locație cu supe și ciorbe din Sibiu ne asigură din nou prânzul cald, cu un gust delicios ca acasă. Zupp’art ne așteaptă în aceeași locație, în complexul Cibinium de pe Șos. Alba Iulia, dar de acum într-un spațiu extins și primitor, cu o bucătărie mai generoasă, în care bucătarii se vor desfășura mai bine să pună polonicele la treabă.

Hai să le facem o vizită și să ne bucurăm de un bol de sănătate!
Vezi pagina Zupp’art

☕ Yin & Yang Coffee

Yin&Yang Coffee este un nou mic coffee shop de pe Bulevardul Victoriei, ce se deschide suficient de devreme (ora 6:00) încât oricine să-și ia de aici doza de energie înainte de serviciu.

În meniu găsim cafea și alte preparate pe bază de cafea, ceaiuri, smoothie-uri, fresh-uri și limonade în diverse combinații. Ce băuturi ne-au atras atenția în mod special ar fi Kid Frappe, Matcha Latte, Espresso tonic, Spanish Latte, Cappuccino cu lavandă, Smoothie grecesc sau Limonada ananas și busuioc, pe care cu siguranță le vom testa și noi.
Vezi pagina Yin & Yang Coffee

🧀 Bacănia Lucaciu

Băcănia Lucaciu din Shopping City Sibiu își propune să aducă tradiția în casele noastre, oferind produse tradiționale românești 100% naturale: pâine de casă, brânzeturi și mezeluri din ingrediente curate. Sigur sunt printre voi persoane care își doresc produse autentice cu gustul de demult, deci sperăm să profitați de recomandare.
Vezi pagina Bacănia Lucaciu

🌯 Mr. Meat

Dacă vreți să vă deschideți orizontul locațiilor specializate pe preparate de tip kebap și shaorma, noua locație Mr. Meat este cea mai recentă apariție. Locația fizică a fast-food-ului este pe str. Vasile Cârlova nr. 9, dar se pot face inclusiv comenzi online folosind principalele aplicații de mâncare.
Vezi pagina Mr. Meat

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

credit foto cover: @sibiureisen 

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE