🌆 Nou în Sibiu în luna OCTOMBRIE

🌆 Nou în Sibiu în luna OCTOMBRIE


În luna octombrie încă ne mai putem bucura de plimbări în tihnă în plină amiază, când e suficient de cald încât să nu grăbim pasul și să uităm să privim frumusețea din jurul nostru. Uneori vom surprinde detalii nevăzute, alteori vom descoperi locații noi. Hai să pornim împreună la drum! 🌞

credit foto: soree.7

☕ D36 Bistro&More

Dacă ești în căutarea unui loc în care să-ți începi ziua, dar unde poți să o și închei, notează D36 Bistro&More. Așa cum îi spune și numele, locația o găsim pe Dumbrăvii 36, exact acolo unde în trecut era Puro. Este o opțiune bună pentru o cafea sau un mic dejun, un prânz rapid, ori pentru o ieșire de seară cu prietenii.
Vezi pagina D36 Bistro&More

🍛 Milanesa House

Chiar dacă nu are o locație fizică, Milanesa House este o opțiune bună pentru mesele acasă. Este un concept de restaurant exclusiv online, parte din portofoliul Glovo, ce aduce pe mesele noastre un preparat inspirat de pizza: o bază de șnițel de pui sau vită, peste care se adaugă diverse topping-uri.

Avem de ales între Parmesana, Fried Egg, Yellow Cheese sau varianta clasică cu sos de roșii, busuioc proaspăt și mozzarella. Yummy!
Vezi pagina Milanesa House

🍰 Go Sweet

Dacă aveți drum în zona Bulevardului Vasile Milea, nr. 37, nu are cum să nu vă atragă atenția vitrina cu bunătăți artizanale, vizibilă prin geamurile mari ale noii locații Go Sweet.

Dulciurile de aici sunt pregătite zilnic, iar diversitatea e atât de mare încât o lună de acum înainte putem testa zilnic ceva nou: Ruladă Pavlova, Tort Medovik, Choux, Macarons, Minitarte cu fructe, Cannoli, Foi cu miere, Croissant cu cremă de fistic şi zmeură, Eclere, Ciocolată de casă și multe torturi la felie.
Vezi pagina Go Sweet

❊ ANISE.sweetspot

Așa cum se descriu chiar ei, ANISE.sweetspot este un „Locșor de bine în care plăcerile variază de la dulce la sărat”. Noua locație este deschisă pe str. Timotei Popovici, nr. 19 și este a doua bucătărie în care echipa Restaurantului Plai se joacă cu gusturile.

Noi sigur le vom face o vizită, fiindcă ne-au tras cu ochiul multe bunătăți: Prăjitură cu mere răsturnată, Brownie cu o tonă de ciocolată și făină de migdale, Pavlova cu smântână fermentată, Pan brioche cu ciocolată sau Bombe cu vișine. 😋
Vezi pagina ANISE.sweetspot

🍚 Shaka Bowl II

În curând se va deschide a doua locație Shaka Bowl din Sibiu pe str. Oituz 35D, mai exact la parterul clădirii de la intersecția Bd-ului Mihai Viteazul cu Calea Dumbrăvii.

Bowl-urile sănătoase de inspirație hawaiiană ne-au surprins pe mulți dintre noi, fiind genul de mâncare ușoară, dar sățioasă, pentru zilele în care ne dorim altceva decât preparatele obișnuite.
Vezi pagina Shaka Bowl II

🏋‍♂ 2 locații Stay Fit Gym

După atât de multe bunătăți putem menține echilibrul sănătății doar prin mișcare. Vestea bună e că în luna octombrie s-au deschis 2 centre Stay Fit Gym în Sibiu: unul în Promenada și unul pe strada Malului, nr. 8.

Oricare v-ar fi la îndemână, veți găsi un centru dotat cu cele mai noi & moderne echipamente de antrenament, zonă fitness și clase de group aerobic. De când începi? 😊
Vezi pagina Stay Fit Gym (Promenada) Vezi pagina Stay Fit Gym (str. Malului)

💐 Florăria ”La Riccionese Italy”

În final, dacă drumul vă poartă prin Piața Habermann, veți fi surprinși aici de noua florărie ”La Riccionese Italy” de 400 m2, care are cam tot ce v-ați putea dori: planta verzi și ornamentale pentru grădină, pomi fructiferi importați din Italia, plante în ghivezi pentru interior, teracottă și ceramică în stil mediteranean pentru amenajări și flori sau aranjamente florale.

Pozele surprind bine diversitatea de produse, dar este obligatorie o vizită pentru pasionați. 🙂
Vezi pagina Florăriei ”La Riccionese Italy”

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE