🧡 Nou în Sibiu în luna SEPTEMBRIE

🧡 Nou în Sibiu în luna SEPTEMBRIE


Vara a luat sfârșit și i-a făcut loc surorii sale în veșminte ruginii. Iar toamna nu poate ajunge la Sibiu fără să aducă cu ea și noi locații pentru sibieni și turiști. Vezi în cele ce urmează care sunt noutățile lunii septembrie:

☕ EROS Coffee House

Cafeaua este binevenită oricând, dar parcă și mai mult atunci când vremea devine tot mai rece pe zi ce trece. Eros Coffee House este noua cafenea deschisă pe strada Școala de Înot, nr. 5A și te așteaptă într-o atmosferă primitoare și un cadru modern.  

Meniul este variat, astfel că ai de ales între numeroase sortimente de cafea, smoothie-uri, fresh-uri, milkshake-uri și multe altele. Iar pentru că lângă orice astfel de băutură se potrivește și ceva dulce, poți servi vafe cu topping-uri care mai de care. 
Vezi pagina Eros Coffee House

🍔 Burger King

Așteptarea a luat sfârșit, iar marele lanț de fast-food, Burger King, a ajuns și la Sibiu.
Acesta s-a deschis în zona Food Court din Promenada Mall, unde te așteaptă cu zeci de sortimente de burgeri, cartofi, sosuri și multe altele. Așa că, dacă ai ajuns pe la mall și ți s-a făcut foame de la cât ai colindat prin magazine, te poți opri la Burger King și să încerci ceva bun din meniul lor.

credit foto: Facebook Promenada Sibiu
Vezi pagina Burger King Sibiu

🥨 Luca

Dacă îți plac produsele de la simigeria Luca, pe care până acum le găseai doar pe bulevardul Nicolae Bălcescu și în zona Veștem, avem o veste bună pentru tine! S-a deschis cea de-a treia locație din Sibiu, chiar pe bulevadul Mihai Viteazul.

Dacă e în drumul tău către serviciu, către școală, ori pur și simplu ți s-a făcut poftă de un covrig, un sandvici sau o felie de pizza, nu ezita să te oprești la noul Luca.

credit foto: LUCA Tradiție
Vezi pagina simigeriei Luca

🏡 Casa Hobiților a Boierului Ilie

Vești bune pentru fanii trilogiei „Stăpânul inelelor”! La nici jumătate de oră distanță de Sibiu, pe strada Căprioarei nr. 2 din Cisnădioara, s-a deschis recent Casa Hobbiților și așteaptă turiștii și sibienii să petreacă o zi aici, în lumea poveștilor. 

Relaxați-vă pe scăunelele din trunchiuri de copaci din fața casei și neapărat faceți și câteva poze alături de ușile și geamurile rotunde, îngropate parcă într-un deal. Cu siguranță copiii vor fi și ei încântați să zburde și să se joace în jurul căsuței, așa că i-ați familia și prietenii și vino pe tărâmul hobbiților.

credit foto: Facebook Boierul Ilie / Boyar Ilie
Vezi pagina Casei Hobiților

🔖 HalfPrice

Shopping City Sibiu și-a întregit luna aceasta rândurile, primind în incinta sa lanțul de magazine HalfPrice. Acesta vine către tine cu îmbrăcăminte, încălțăminte, echipament sportiv, accesorii pentru casă sau pentru animale de companie și multe altele.

Conceptul magazinului este acela de Off-Price, fiind cunoscut în multe țări pentru articolele sale de la brand-uri internaționale, pe care le vinde la prețuri reduse.

credit foto: Facebook Shopping City Sibiu

👚 COZE

Micuțul tău are nevoie de o nouă garderobă sau de o ținută pentru ocazie?
Magazinul de îmbrăcăminte pentru copii, COZE, s-a deschis luna aceasta în Sibiu și te așteaptă să îi treci pragul, în incinta Promedada Mall, la etajul 1.

credit foto: Facebook Promenada Sibiu
Vezi pagina magazinului COZE

credit foto cover: radu.nita

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE