LOGICLUB SMART SRL

LOGICLUB SMART SRL


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada Lector, nr. 5, SIBIU, Romania

About

 
Suntem primul centru de Soroban – Aritmetica mentala japoneza din Romania, certificat ISHIDO-SHIKI – Scoala numarul 1 de Soroban din Japonia și Soroban Foundation of Japan.
La cursurile noastre de Soroban - Aritmetica Mentala Japoneza cream ARIPI pentru viitorul copiilor nostri prin MAXIMIZAREA potentialului mental al acestora si prin dezvoltarea unor COMPETENTE PENTRU VIATA prin programe educationale eficiente din Japonia.
 In centrul acestora se afla SOROBANUL (abacul japonez), un veritabil instrument de dezvoltare cerebrala si emotionala pentru copiii nostri si depotriva, pentru adultii care doresc sa isi mentina mintea antrenata, sa iasa din rutina zilnica, sa socializeze si sa previna bolile degenerative ale creierului.

La cursurile “Meditatii la Matematica - Pregatire speciala pentru Evaluarea Nationala" ne antrenam pentru REZULTATE EXCEPTIONALE la matematica și invatam cum sa ne GESTIONAM EMOTIILE legate de examen!
Oferim o structurare PERSONALIZATA a activitatilor de invatare si PREDARE ADAPTATA in functie de nevoile si cunostintele fiecarui cursant, evaluari si teste pe structura evaluarii nationale si FEEDBACK PERIODIC pentru parinti.
Venim in sprijinul cursantilor nostri cu un set de tehnici terapeutice in vederea identificarii, gestionarii si eliberarii de stres si de emoțiile generate de presiunea testarilor si a evaluarii nationale, alaturi de psihoterapeuti specializati in lucrul cu adolescentii, in speta alaturi de psihoterapeutul Codruta Rabagel.

CONSILIERE VOCATIONALA si orientare in cariera pentru ADOLESCENTI
Se spune ca succesul este 1% inspiratie si 99% transpiratie.
Noi credem ca succesul este al oamenilor pregatiti care se afla la locul potrivit.
Prin sedintele de consiliere vocationala si orientare in cariera, ii pregatim pe adolescenti sa fie oamenii potriviti pentru viitorul lor.

CURS de AUTOCUNOASTERE pentru PARINTI si ADOLESCENTI
In relatia cu adolescentii nostri, VALORILE sunt filtrul prin care vedem lucrurile.
Prin activitatile si atelierele pe care le oferim va veti cunoaste mai bine atat pe dumneavoastra, ca parinte, cat si va veti intelege si consolida semnificativ relatia cu adolescentul dumneavoastra!


Video

Similar Suggestions

FRAM School

Education center

Școala Anima

Education center

Pozitiv Evolution - Centru de dezvoltare personală și suport

Education center

Unithera - Centru de dezvoltare personală

Education center

Tango Studio Sibiu

Education center