Arini Fest Cinema

Arini Fest Cinema


Address

Bulevardul Victoriei, Sibiu, Romania

About

Pe un ecran gonflabil de mari dimensiuni, în Parcul Sub Arini vor fi organizate trei proiecții de film, pe parcursul a trei zile. Spațiul va fi amenajat cât mai simplist posibil pentru a oferi publicului posibilitatea de a se bucura de mediul înconjurător. Participanții vor avea libertatea să vină cu pături, cu scaune de acasă, vor fi încurajați să organizeze picnicuri, etc.

In timpul zilei vom organiza activități pentru familii: jocuri distractive, facepainting, jonglerii, activități de team-building, zone - bibliotecă, de unde oamenii pot împrumuta cărți și reviste. Ideea acțiunii este de a oferi publicului un weekend "la iarbă" verde.

ARINI FEST CINEMA este unicul proiect din Sibiu care combină experiența vizionării unui film cu o ieșire la picnic sau cu o plimbare în aer liber. În cele trei seri ale evenimentului, vom crea condițiile perfecte pentru o experiență cinematografică perfectă: PREGĂTIREA - anticiparea momentului, găsirea unui loc perfect, unei poziții comode, asigurarea unei ambianțe sonore plăcută care să amplifice starea de suspans, VIZIONAREA– vizbilitate buna din orice pozitie, sonorizare impecabila, calitate a proiecției și faza POST-VIZIONARE – realizarea cadrului perfect pentru deconectare, pentru diseminarea informației primate și pentru schimbul de impresii cu cei din jurul tău.

Similar Suggestions

Caravana Metropolis- cinema în aer liber

Cinema

Cineplexx Sibiu

Cinema

CineGold

Cinema

Cinema ''Ion Besoiu''

Cultural center / Cinema / Multi purpose Hall

Cinefidel

Cinema