ASOCIATIA FILATELISTILOR DIN JUDETUL SIBIU

ASOCIATIA FILATELISTILOR DIN JUDETUL SIBIU


About

         În perioada 22-24 iulie 2022, Asociația Filateliștilor din județul Sibiu în colaborare cu Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu și Asociațiunea ASTRA organizează expoziția filatelică „SALONUL FILATELIC SIBIU – CHIȘINĂU” și EXPOZIȚIA INTERJUDEȚEANĂ BISTRȚA- BOTOȘANI – CARAȘ SEVERIN- SIBIU – TIMIȘ”.
         La expoziție vor participa expozanți și delegați din Sibiu, Chișinău, Bistrița, Botoșani, Caraș Severin și Timiș cu exponate de istorie poștală, filatelie tematică, maximafilie, cartofilie, open și un panou având ca tematici: istorie, literatură, artă, faună, aviație ș.a.
         Cu ocazia acestei expoziții, filateliștii sibieni vor realiza câte un catalog pentru cele două expoziții, plicuri și ștampile speciale, câte o plachetă și diplome care vor fi acordate gratuit membrilor Comitetului de onoare, de organizare, tuturor expozanților și celor care au contribuit la buna organizare a acestei manifestări filatelice.
         Întreaga manifestare a fost cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu în cadrul proiectelor aprobate pe Agenda culturală pentru anul 2022.
         Vernisajul expoziției va avea loc în ziua de vineri 22 iulie orele 12,30 la Biblioteca Județeană ASTRA Corp B.

Similar Suggestions

Asociația Produs în Sibiu

Organization

Asociațiunea ASTRA

Organization

Asociatia de Terapii Holistice si Metafizice Sibiu

Organization

Asociația Județeană de Turism Sibiu

Organization

Transfăgărășan Challenge

Activities in Sibiu County / Organization / Event organizer