Bach ***

Schedule

Open
See schedule

Address

Strada Johann Sebastian Bach 4, Sibiu 550228, România

About

Din dorința de a vă face șederea de neuitat, îți punem la dispoziție 19 apartamente și 3 garsoniere, unde te vei bucura din plin de confort și eleganță. Fiecare apartament este compus dintr-un living cu bucătărie open space, dotat cu TV, colțar extensibil cu măsuță de cafea, masă de servit masa cu 4 scaune, bucătărie complet mobilată și utilată cu plită, cuptor cu microunde, cafetieră, fierbător apă, frigider, un dormitor cu pat matrimonial cu dimensiuni de aproximativ 180×200 cm, TV.
Este locul unde vei regăsi o atmosferă de poveste, plăcută și liniștită ce va satisface și cele mai înalte cerințe ale turistului modern.
Baia este dotată cu cabină de duș, uscător de păr, prosoape și halat de baie.

Misiunea noastră este aceea de a ne încânta de fiecare dată oaspeții, oferindu-le confort și experiențe de neuitat, îmbinând stilul modern cu eleganța.

Din dorința de a vă oferi servicii de calitate, vă punem la dispoziție și numeroase facilități incluse în tariful de cazare, precum acces gratuit la parcare, seif în fiecare cameră, acces la internet wireless, aer condiționat, cablu tv, acces electronic cu cartela magnetică.

Sursa text

Capacity

  • 44

Features

  • Air conditioning
  • Parking
  • Reservations
  • Wi fi

Rooms

  • 22

Similar Suggestions

Teatro ***

Villa

Vila Sibiu ***

Villa

Cetatea Medievală ****

Villa

Casa Nicolae Luxury Suites ****

Villa

Noblesse Boutique *****

Villa