Casa Helis ***

Casa Helis ***


Address

Nicolae Balcescu, nr. 32, Sibiu, Romania, 550159

About

 Situata pe Bulevardul Nicolae Balcescu in centrul istoric al orasului (zona ultracentrala), Pensiunea Casa Helis se afla in imediata proximitate fata de obiective turistice, muzee, restaurante, magazine, centru de informare turistica, astfel veti putea profita de timpul petrecut in Sibiu pentru a explora si descoperi istoria orasului nostru.
Pensiunea Casa Helis pune la dispozitia turistilor si oamenilor de afaceri 5 camere duble, cu paturi in regim twin, confortabile si primitoare, proaspat mobilate, dotate cu televizor, aer conditionat, frigider, baie proprie, wifi si internet prin cablu.
Casa Helis colaboreaza cu alte spatii de cazare din Sibiu pozitionate foarte aproape de centrul istoric ( 5 min. cu masina) pentru a acoperii cerintele turistilor care vin in grupuri mai mari.
Casa Helis in parteneriat cu pensiuni din Marginimea Sibiului poate sa ofere turistilor intr-un cadru traditional, cazare si meniuri specifice zonei pentru team building-urile companiilor din tara si din strainatate, precum si excursii cu scopul de a vizita obiective turistice (manastiri, cetati transilvane) si locuri minunate care marcheaza transhumanta oierilor, aratand modul de viata si obiceiurile acestora vechi de sute de ani.
Casa Helis in parteneriat cu Reflexo-Vital Beauty Center ofera turistilor servicii de estetica, infrumusetare, terapie, atat in camera cat si la saloanele proprii.
De asemena in parteneriat cu firma Primus Rent a Car, puteti inchiria masini pentru deplasarea la obiectivele turistice din zona.

Capacity

  • 15

Features

  • Parking
  • Wi fi

Rooms

  • 7

Photo Gallery

Similar Suggestions

Pensiunea Brothers House

Guesthouse

Chalet Transylvania Sibiu

Guesthouse

Townhouse Boutique

Guesthouse

Lumiere Roof Sibiu

Guesthouse

Smarald ****

Guesthouse