Casa Manu ***

Casa Manu ***


Schedule

Closed
See schedule

Address

Strada Gheorghe Dima 7, Sibiu, Romania, 550409

About

Casa Manu este o pensiune recent deschisă, cu un aer nou, ce oferă cazare la standarde pozitive vizitatorilor Sibiului și a împrejurimilor fostei capitale culturale europene.

Printre facilitățile sale, se numără - locuri de parcare gratuite pentru oaspeți, precum si stație de autobuz aflată la câțiva pași de spațiile de cazare, ce face transportul între majoritatea punctelor importante de vizitat, ale orașului, pentru ca dumneavoastră să câștigați timp atunci când vreți să vă bucurați de peisajul din zona în care se situează.

Pensiunea este așezată la aproximativ 2 kilometri de centrul Sibiului, într-o zonă foarte liniștită, și la o distanță asemănătoare față de alte obiective turistice importante, precum Complexul Muzeal Astra sau grădina zoologică. Fiind localizată pe strada Gheorghe Dima, oaspeții au avantajul de a se putea deplasa ușor către foarte multe dintre punctele de interes însemnate ale zonei Sibiu.

Așezată într-o curte largă, camerele sale, 10 la număr, sunt disponibile spre a fi rezervate în regim single și double. Acestea au internet wi-fi gratuit, minifrigider și televizor LCD, toate fiind dotate cu băi proprii.

Personalul amabil, vorbitor de limbă română și engleză, ține la confortul și discreția dumneavoastră.

Pentru poze, sau informatii mai detaliate despre cazarea la Casa Manu, puteți vizita pagina noastră de Facebook - Casa Manu Sibiu, iar pentru rezervări, vă stăm la dispoziție la numarul de telefon: 0751432893.

Capacity

  • 20

Features

  • Parking
  • Wi fi

Rooms

  • 10

Photo Gallery

Similar Suggestions

The Brothers House ***

Rooms for rent

Style Residence ***

Rooms for rent

Sibiu 33 ***

Rooms for rent

Rabbit Hole

Rooms for rent

Poet Pastior Residence ***

Rooms for rent