Children's leisure activities: art & science

Children's leisure activities: art & science


Ce faci cu copiii după școală?

Copiii s-au întors în noul an școlar voioși și plini de energie. Venim în ajutorul părinților cu o listă de propuneri de activități extracurriculare unde cei mici învață să-și lase liberă creativitatea, să-și canalizeze energia într-un mod constructiv și să se distreze!

📸 (c) @AsociatiaCulturalaPlay
📸Craft Fest (c) Hila

Creativitatea copiilor nu cunoaște granițe, iar combinată cu tehnologia naște viitorul. Copiii cu înclinație spre știință și informatică pot alege între clubul de logică, robotică sau informatică.

📸@StiintescuHub

📸@LOGISCOOL

Științescu Hub Logiscool CoderDojo LittleDragons Sibiu Logiclub - Smart Education Center

"Nu poți sa dai înapoi o mutare rea, dar poți sa faci pasul următor sa fie mai bine!!!" este motto-ul clubului care învață copiii să descopere sportul minții în Sibiu:
📸@Fundația Juvenil Șah Sibiu

Fundația Juvenil Șah Sibiu

Nu e niciodată prea devreme pentru a învăța să te deconectezi și să meditezi iar cursurile de yoga pentru copii tocmai au început cu tema „A fi recunoscător.” Namaste!
📸 (c) @KeepGivingYoga

KeepGivingYoga

Cum descoperă copilul instrumentul preferat? Lasă-l să fie îndrumat de un profesionist în procesul de educație artistică și culturală personalizată.
📸 (c) @AsociatiaCulturalaPlay

Asociația Culturală Play

Baletul pune accent pe sensibilitate, expresivitate, frumusețe, grație și armonie și poate fi o formă de dezvoltare personală prin îmbinarea dintre artă și sport.
📸 (c) @BaletSibiuArabesque

Școala de balet Arabesque Sibiu StArt Ballet Studio

Ansamblul Folcloric Profesionist "Cindrelul Junii-Sibiului” este un nume care nu mai are nevoie de introducere. Soliștii și dansatorii profesioniști sunt selectați din pepinierele sibiene:
📸(c) @scoala.ioanmacrea

Școala de dansuri ”Ioan Macrea” Scoala Populara de Arte si Meserii ,,Ilie Micu" Sibiu

Lumea poate fi mult mai ușor de explicat prin poveștile teatrului de păpuși. În Sibiu copiii au ocazia să cunoască culisele poveștilor în atelierele de creativitate și meșterlit.
📸(c) @teatrul.gong.sibiu

Teatrul GONG

Înainte de a participa la cercurile Palatului Copiilor din Sibiu, acesta are nevoie să fie mutat în casa nouă de pe str. Henri Coandă, nr. 8 și i-ar prinde bine o mână de ajutor. Mai multe!
📸(c) @PalatulCopiilorSibiu

Palatul Copiilor Sibiu

Lista activităților nu se oprește aici! Cunoști un centru de educație sau club sportiv cool în Sibiu? Scrie-ne un mesaj pe Facebook @SibiuCityApp sau pe contact@eventya.net

@SibiuCityApp

Similar Suggestions

La pas prin România Atractivă: Gusturi sibiene
Hai la iarbă verde în Sibiu! 🌿🌞🍽️
Sibiul în trend: mâncăruri și băuturi de încercat
Sibiul Festivalier 2024
O călătorie prin Sibiul de ieri și de azi