K&M Education

K&M Education


Schedule

Closed
See schedule

Address

Sibiu, Sibiu, Romania

About

K&M Education vă oferă cursuri de germană şi engleză pentru adulţi şi copii, de la nivel de începători "zero", A1, A2, B1, B2 până la C1 (avansaţi). Dacă vă doriţi un certificat de limba germană sau engleză, vă puteţi pregăti cu noi pentru Sprachdiplom DSD, ÖSD, Goethe, Cambridge, IELTS, TOEFL.

Deviza noastră este "Şi TU poţi!" - deci vom face tot posibilul pentru a găsi soluţia potrivită pentru Dvs. Nu este necesar să o luaţi de la început - vă puteţi înscrie la grupa corespunzătoare nivelului Dvs., noi oferindu-vă posibilitatea să participaţi suplimentar gratis la cursuri de nivel mai mic pentru recuperarea materiei şi împrospătarea cunoştinţelor Dvs.

La K&M plătiţi doar 2 zile de curs/ săptămână, însă puteţi participa GRATIS la cursuri cu mai multe grupe.

Oferim cursuri atât dimineaţa cât şi după-masa, deci dacă lucraţi în schimburi, K&M este soluţia ideală pentru Dvs. - puteţi frecventa cursurile noastre combinându-le în funcţie de programul Dvs.

La cursurile de limba germană şi engleză pentru copii vă oferim atât încadrarea la grupă corespunzătoare ca vârstă, cât şi ca nivel de cunoştinţe: grupe de puişori (2-3 ani), pitici (3-5 ani), voinici (6-9 ani) şi măricei. Elevii de clasa 7-a pot frecventa deja cursurile noastre pentru adulţi.

În timpul anului şcolar oferim program tip After-school (română şi germană) iar în timpul vacanţei de vară program de Şcoala de Vară - germană intensiv, chiar şi pentru copilaşii de la secţia română. Programul şcolii de vară cuprinde pe lângă activităţile educativ -recreative, zilnic 2 ore de curs de germană - cu abonament săptămânal.

Vă invităm cu drag la o şedintă de probă pentru a vă convinge de calitatea cursurilor şi profesionalismul nostru! Această ședință se achită doar dacă vă veți înscrie la grupa la care ați asistat. Scrieţi-ne un e-mail la germana@k-m.ro sau engleza@k-m.ro cu toate întrebările Dvs.

Vă aşteptăm la K&M-1, Sibiu, Mitropoliei nr.11 (copii) sau K&M-2, str. Berăriei nr. 2 (adulţi) pentru a învăţa germana sau engleza uşor şi rapid, într-un cadru prietenos şi profesionist!

*Denumirile grupelor de copii au fost inventate de K&M Education şi aparţin mărcii înregistrate.

Photo Gallery

Cursuri K&M

Similar Suggestions

FRAM School

Education center

Școala Anima

Education center

Pozitiv Evolution - Centru de dezvoltare personală și suport

Education center

Unithera - Centru de dezvoltare personală

Education center

Tango Studio Sibiu

Education center