🍹 Nou în Sibiu în IULIE-AUGUST

🍹 Nou în Sibiu în IULIE-AUGUST


Descoperă ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

📸 @roman_kurnava

🍔🌿 NewLeaf Burgers

O locație în care găsim exclusiv burgeri vegani și cartofi prăjiți la cuptorul cu aer cald e fix ce și-ar putea dori cei care caută mereu alternative sănătoase. NewLeaf Burgers nu au încă o locație fizică, dar îi putem comanda acasă sau la birou direct din platformele de delivery.
Vezi pagina NewLeaf Burgers

☕ Olha Coffee

O nouă cafenea și-a făcut recent apariția pe bd-ul N. Bălcescu, perfectă pentru un stop de energizare în plimbările noastre prin Centrul Istoric. Se numește Olha Coffee și e exact așa cum trebuie - intimă, prietenoasă și cu un meniu din care putem alege rapid exact ce ne place.
Vezi pagina Olha Coffee

🏠 Casa Grinda

Casa Grinda este o cazare bună de recomandat turiștilor care ne cer pont-uri pentru vacanțele în Sibiu, dar este și un restaurant cu terasă, recent deschis pe frumoasa stradă a Turnului. Meniul este suficient de variat să mulțumească pe oricine, iar farmecul poziționării cântărește mult în experiența pe care o vom avea aici.
Vezi pagina Casa Grinda

🍽 Giardino

Food court-ul de la Promenada este mai bogat cu un restaurant care ne face deja cu ochiul. Giardino este o locație cu specific italienesc, unde vom găsi paste și salate în fel și chip, multe preparate cu pește, fructe de mare, vită, dar și deserturi unice, pe care nu avem ocazia să le întâlnim oriunde. 
Vezi pagina Giardino

🍫 Chocolate Delice

Chocolate Delice a deschis porțile locației de pe Calea Dumbrăvii nr. 67, unde putem merge să descoperim un univers al ciocolatei artizanale, din care alegem orice ne poftește inima. În plus, există și varianta să participăm activ la prepararea și asezonarea ciocolatei, în cadrul atelierelor organizate aici. De făcut o vizită cu prima ocazie!
Vezi pagina Chocolate Delice

🍫 Șomartin Chocolate

Tot la capitolul #ciocolată ne bucurăm să descoperim că mai există o opțiune interesantă în Sibiu: Șomartin Chocolate. Loboratorul se află tocmai în Piața Mare, iar cei interesați de secretele texturii perfecte pot participa la atelierele organizate aici. 

Un lucru inedit este că Oana Irina Crângașu, cea care a inițiat proiectul, a avut șansa de a pregăti ciocolată pentru Alteța Sa Regală Principesa Sofia și Alteța Sa Imperială și Regală Arhiducesa Gabriela de Habsburg. S-o testăm și noi, nu e de ratat!
Vezi pagina Șomartin Chocolate

🍃 Green Gallery

Vestea deschiderii unui nou restaurant cu planuri mari nu poate decât să ne bucure! Green Gallery este numele viitoarei locație de pe bd-ul N. Bălcescu, aflată în plină amenajare, care ne promite vă va fi mai mult decât un simplu bistro cu mâncare bună. Experiența creată în jurul preparatelor va oferi o nouă dimensiune oricărei vizite făcute aici, cu atât mai mult cu cât se va pune accent pe ambianță și pe programul de evenimente care să ne dea mereu motive să revenim.
Vezi pagina Green Gallery

🍨 Bubi's Ice Rolls

Tehnica de preparare a înghețatei în stil thailandez este o experiență în sine, pe care o putem avea de fiecare dată când comandăm una în noua locație Bubi's Ice Rolls din Promenada Mall. Totul se prepară în fața noastră, timp în care vedem cum îngredientele adăugate se contopesc în cel mai bun desert.
Vezi pagina Bubi's Ice Rolls

🥙 Master Wrap

Master Wrap ne aduce la pachet o pauză rapidă de gustare sau prânz. Fiecare wrap crocant ascunde ingrediente proaspete, îmbinate cu topping-urile potrivite, în proporția perfectă. Se găsește deja pe toate platformele de delivery!
Vezi pagina Master Wrap

🥤 Crazy Bubble

Locația Kokoon Tea de pe strada Papiu Ilarian ne invită la Crazy Bubble, unde putem descoperi noi texturi și arome. Băuturile de aici sunt realizate pe bază de perle de tapioca, pooping boba și nata de coco. Dacă nu ați auzit încă de ele, e semn că trebuie să le faceți o vizită și să vă lăsați surprinși.
Vezi pagina Crazy Bubble

🍟 Mundi Burger

Pe Calea Șurii Mari, la ieșirea din Sibiu înspre Mediaș, s-a lansat Mundi Burger. Este un popas potrivit pentru un drum lung pe care urmează să îl facem, ori pentru o masă în grabă.
Vezi pagina Mundi Burger

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE