🌻 Nou în Sibiu în luna AUGUST

🌻 Nou în Sibiu în luna AUGUST


Ultimele zile de vară ne îmbie să ieșim din casă și să ne lăsăm purtați de tot ce are Sibiul mai frumos de oferit: plimbări pe străduțe, popasuri la terase și stare de vacanță. Să ne bucurăm de toate și să pășim în anotimpul următor 100% încărcați!

foto: _eszter_sz

🍽 Trey Restaurant

La începutul acestei luni s-a deschis un nou restaurant într-un loc cu istoric, pe care sigur îl știți. Trey se numește și îl găsiți pe str. Justiției 1A, în locația fostului restaurant New York.

Specificul său este în general unul internațional, dar regăsim și preparate cu amprentă locală. Meniu este scurt, cât să nu-ți dea prea multe bătăi de cap în alegere, dar suficient cât să mulțumească pe oricine. Ce ar mai fi important de menționat este terasa retrasă, extrem de comodă, potrivită pentru acele zile în care vrei o ieșire departe de forfota din zona centrală.
Vezi pagina Trey Restaurant

🥙 Extinderea Hug the Plate

S-a dus vestea că Hug the Plate de pe strada Oituz nr. 35 este unul dintre locurile perfecte atât pentru a lucra, cât și pentru întâlniri cu prietenii. De aici a venit și nevoia de extindere a locației, care acum beneficiază de un spațiu generos în plus, pentru ca vânarea meselor libere să nu mai fie o problemă. Băuturile marca Hug the Mug au rămas la fel de bune, preparatele tip brunch sunt la fel de apreciate, deci toată lumea e fericită acum. 🙂
Vezi pagina Hug the Plate

🍕 Pizzeria Napoli

Mereu e loc pentru o pizzerie nouă, mai ales dacă aduce un plus prin gust și autenticitate! Pizzeria Napoli exact asta își propune, să aducă în Sibiu gustul original din Napoli. Feedback-ul pozitiv vuiește deja în jurul pizzeriei, dar nu rămâne decât să o testăm și să vedem dacă e pe gustul nostru. 😋 Comenzile se pot face direct la ei, ori prin platformele de delivery. 
Vezi pagina Pizzeriei Napoli

💐 Florării: Fitza Florilor și Wonderful Flowers

Florăria Fitza Florilor și-a deschid a doua locație din Sibiu, după cea existentă pe Șoseaua Alba Iulia: de acum îi găsim și în zona centrală, pe str. Turnului colț cu str. Faurului, de unde putem cumpăra rapid flori și aranjamente florale pentru orice ocazie specială.
Vezi pagina Fitza Florilor

La doar doi pași distanță, tot pe str. Turnului nr. 16, Wonderful Flowers ne prezintă viziunea lor asupra buchetelor perfecte, în diverse combinații de soiuri și culori, aranjamente moderne și atenție la detalii. Este oricând o opțiune bună pentru cadouri inspirate!
Vezi pagina Wonderful Flowers

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE