🌤 Nou în Sibiu în luna AUGUST

🌤 Nou în Sibiu în luna AUGUST


Știm foarte bine că Sibiul este un oraș primitor, motiv pentru care noi locații și-au găsit loc aici și în luna august. 
Noi le-am adunat pe toate la un loc să ți le prezentăm. Află în continuare care sunt acestea și decide-te la care dintre ele vrei să ajungi prima dată. 

🥪 iMoft

iMoft este noul local din Sibiu care combină stilul unui pub cu un restaurant pentru mic dejun și brunch. Cum așa? Ei bine, meniul conține o varietate de omlete, sandvici-uri, salate și alte preparate potrivite pentru când vrei să mânănci ceva sățios. Însă, aici poți veni și doar pentru a savura băuturi cu sau fără alcool și cafele.

Localul se află pe strada Rahovei nr. 25, iar dacă treci prin zonă, îți recomandăm să le faci o vizită și să te bucuri de decorul modern din interior. 

credit foto: Facebook iMoft și Google Maps (autor: iMoft Restaurant: The famous food lounge and coffee)
Vezi pagina iMoft

🍰 Frentz

Ce zici de ceva dulce și o cafea alături? Dacă vrei să mănânci o prăjitură sau o felie de tort și nu ai idee unde să te îndrepți, venim cu un pont pentru tine. Frentz este noua cofetărie din Sibiu, deschisă luna aceasta pe Bulevardul Victoriei nr. 40, fiind o afacere de familie. 

Așa că, atunci când îți dorești să iei o pauză binemeritată într-o atmosferă primitoare, Frentz te așteaptă să îi treci pragul și să te îndulcești cu una dintre prăjiturile lor.

credit foto: Facebook Frentz
Vezi pagina Frentz

☕Stretto Plug In

Deja cunoscut în multe orașe ale țării, Stretto Plug In a ajuns și la Sibiu. Cafeneaua s-a deschis luna aceasta pe Bulevardul Victoriei nr. 29 și vine cu un meniu diversificat.

Dacă ai poftă de un latte, un frappe sau alte băuturi reci ori calde pe bază de cafea fie de un smoothie sau chiar un bubble tea răcoritor, poți încerca una dintre variantele lor. Iar dacă ești pe fugă și ești doar în trecere, nu e nici o problemă, căci aici se servește și în regim To go.

credit foto: Facebook Stretto Plug In - Sibiu și Google Maps (autor: Adrian Șișianu și Stretto Plug In)
Vezi pagina Stretto Plug In

🍤 Seafood Journal

Dacă te afli în centrul istoric al Sibiului și ai poftă de fructe de mare, avem o nouă propunere pentru tine. Seafood Journal este restaurantul cu specific mediteraneean care s-a deschis recent pe strada Nicolae Bălcescu nr. 33.

Creveți, scoici, pește și caracatiță, precum și paste, pizza, ori deserturi, toate se află în meniul restaurantului, iar dacă ești curios să le încerci, nu ezita să te oprești la masa lor.

credit foto: Facebook Seafood Journal
Vezi pagina restaurantului Seafood Journal

🍸 Love bar

Vă mai amintiți de Mango bar, care s-a închis în urmă cu ceva timp? Ei bine, acesta a devenit acum Love bar, fiind locul în care distracția și relaxarea se îmbină armonios.

Bucură-te de timpul liber la terasă, alături de o băutură sau chiar ceva de mâncare, sau  dansează alături de prieteni dragi la petrecerile lor de seară. Orice ai alege, Love bar te așteaptă pe strada Avocat Ilie Măcelaru.

credit foto: Facebook Love bar
Vezi pagina Love bar

🍔 Burger King

Se pregătește o surpriză pentru sibieni! Ni s-a șoptit la ureche că celebrul lanț de fast-food, Burger King își va deschide în luna următoare prima locație în Sibiu, mai exact în Promenada Mall.
Alte detalii, află în articolul din septembrie. 

credit foto: Burger King și Burger King România

Foto cover: Instagram andreeamanole

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE