⛷ Nou în Sibiu în luna IANUARIE

⛷ Nou în Sibiu în luna IANUARIE


Ianuarie a fost o lună destul de blândă cu noi, din toate punctele de vedere. Vremea nu ne-a adus prea multe extreme negative, astfel că n-a „înghețat” nici lansarea unor afaceri locale noi. Ne bucurăm de ele, ca de obicei, împărtășindu-le cu voi. 😊

🧖‍♀ Hermanns Spa

Nu strică niciodată o zi de relaxare. Hotelul Hermanns a deschis recent zona Spa & Wellness pentru odihnirea deplină a corpului, minții și sufletului. Spa-ul este accesibil oricui, sibieni sau turiști cazați în hotel și include o serie de facilități printre care, în premieră în Sibiu, și baia turcească Hamam.

Ne mai putem bucura aici de Piscină, Salina Himalaya, Baie de aburi, Saună finlandeză, Saună cu arome, Fântână de gheață, Zonă de relaxare și diverse tipuri de masaj. Un răsfăț deplin de care ar trebui să ne bucurăm mai ales acum, în sezonul rece!
Vezi pagina Hermanns Spa

🥧 Langosh & Coffee To Go

Celebrul langoș unguresc este atât de apreciat de români, încât a fost adoptat și a devenit vedeta meniului unei noi locații cu preparate To Go. Langosh & Coffee To Go s-a deschis în Piața Unirii nr. 4 (lângă magazinul Dumbrava) și ne pregătește zilnic langoși naturali, fără amelioratori sau aditivi (tradiționali, pizza langoș sau variante dulci), dar și preparate pe bază de cafea.
Vezi pagina Langosh & Coffee To Go

🇰🇷 K-Mart - Magazin alimentar coreean

În plin centru al Sibiului a apărut primul magazin alimentar coreean, K-Mart, ce ne aduce în atenție cele mai cunoscute și apreciate cosmetice coreene și măncăruri: Ramen, Mochi, Pocky, Kimchi, Mandu, Alge, băuturi, Soju, bomboane, jeleuri, snack-uri, sosuri, paste - toate ne sunt acum la îndemână. Magazinul îl găsiți în Piața Mare, mai exact în capătul străzii Avram Iancu.
Vezi pagina K-Mart

🍕 Pizza Fit

Dacă aveți poftă de pizza, dar vreți o variantă mai specială, vă recomandăm Pizza Fit. Aici puteți opta pentru un blat negru cu cărbune activ, benefic pentru digestie și detoxifiere. Există însă și o opțiune perfectă pentru persoanele cu intoleranță la lactoză - pizza vegană. Noutățile apar și în metoda de plată: la Pizza Fit se acceptă inclusiv plata în cryptomonede. Ci vediamo a PizzaFit!
Vezi pagina Pizza Fit

🇪🇸 Viva Spania

Mâncare de casă, gătită în spirit iberic - asta ne propune Viva Spania. Dintre preparatele din meniu ne-au atras atenția: Creveți picanți la tigaie, Cartofi în sos alioli, Piept de pui în sos de smântână cu capere și piure de cartofi, Inele de calamar prăjite în făină de năut sau Cartofi în sos de roșii picant. Viva Spania se poate găsi deja în platformele de delivery.
Vezi pagina Viva Spania

🥓 Bătrânu Sas (Kaufland, cartierul Arhitecților)

Bătrânu Sas, brand-ul sibian care pune zi de zi bunătăți pe mesele noastre, a anunțat lansarea unei noi locații - de data aceasta în cartierul Arhitecților, mai exact în incinta noului magazin Kaufland. Aici vom găsi vitrinele lor pline cu mezeluri delicioase, dar și o zonă de mâncare cu celebrii Burgeri. Momentan, locația se află în faza de amenajare și de angajări, dar abia așteptăm lansarea!
Vezi pagina Bătrânu Sas

🍕 Osteria H

Zilele trecute s-a deschis Pizzeria Osteria H pe Calea Cisnădiei nr. 8. De aici vor fi livrate, oriunde în Sibiu, multe sortimente de pizza pregătite cu dragoste și ingrediente de calitate: Capriciosa, Tono, Pizza Artiștilor, Caprese sau Pizza Săptămânii. Voi pe care o testați prima dată?
Vezi pagina Osteria H

🥙 WOW Fast-Food

Noul fast-food WOW ne aduce la îndemână unele dintre cele mai iubite preparate fast-food ale românilor: shaorma, kebab sau aripioare picante. Localul de pe Vasile Aaron are în meniu inclusiv cunoscuta Pleșcăviță sârbească, pe care nu am regăsit-o în oferta locațiilor similare din Sibiu.
Vezi pagina WOW Fast-Food

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

credit foto: alexdamian.ro

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE