⛱ Nou în Sibiu în luna IULIE

⛱ Nou în Sibiu în luna IULIE


Luna iulie ne-a adus câte puțin din toate, în ceea ce privește noutățile din Sibiu și împrejurimi: mâncare, băuturi, distracție și cadouri. Vă prezentăm mai jos ce locații noi și-au deschis porțile recent.

foto: raluca.marginean.art

🥤 Bobalicious Bubble Tea - locația #2

S-a deschis a doua locație Bobalicious Bubble Tea din Sibiu, într-o zonă ușor accesibilă localnicilor și turiștilor - Piața Mare, nr. 8. Găsim aici Boba Tea, o băutură cu origini asiatice, ce combină ceaiul cu toppingurile de tapioca sau perlele din suc natural de fructe. Va deveni cu siguranță un loc bun de popas și revigorare, mai ales când temperaturile ridicate ne lasă fără energie.
Vezi pagina Bobalicious Bubble Tea

🍔 Urban Food

Urban Food, restaurantul pe care sigur îl știți deja din Piața Habermann, și-a mutat locația în centrul Sibiului. De acum îi găsim direct în Piața Mica, nr. 14, unde ne putem bucura în continuare de cele mai cunoscute și apreciate preparate din meniul lor: Pulled Pork suculent, burgeri bine făcuți, aripioare de pui cu sosuri îndrăznețe și chilli con carne. Deja ni s-a făcut poftă! 😋
Vezi pagina Urban Food

🏴‍☠️ Insula Piraților Parc

Zona Porumbacu de Sus a deveni mai bogată cu încă o atracție în care putem evada: parcul Insula Piraților. Locația este amenajată cu multe obiecte tematice făcute de mână, dar punctul central este o corabie de 70 de metri din care putem vedea împrejurimile.

Ne putem bucura aici de câteva ore la aer curat, mâncare bună, locuri de joacă și costume pentru copii, zone de relaxare cu hamace și mese așezate chiar în pârâu.
Vezi pagina Insulei Piraților

💐 Lorea Unique

O florărie în apropierea casei este mereu utilă. Tocmai de aceea vă prezentăm una dintre florăriile deschise recent, întâlnită în drumurile noastre prin oraș. Lorea Unique este pe str. Morilor, nr. 34 și are cam tot ce ne-am putea dori pentru a face o surpriză spontană sau planificată cuiva drag.
Vezi pagina Lorea Unique

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE