😎 Nou în Sibiu în luna IUNIE

😎 Nou în Sibiu în luna IUNIE


Pornim și în această lună la pas prin Sibiu, cu ochelarii de soare, să-i descoperim noutățile și frumusețea din fiecare colț. Sunteți curioși ce am găsit #NouînSibiu?

foto: acupofsibiu

🥘 Super Mama Drive

Super Mama a deschis o nouă locație în Selimbăr, pe str. Doctor Ion Rațiu 1, vis-a-vis de Shopping city Sibiu cu intrare din sensul giratoriu. Este primul drive in 100% produs în Sibiu de unde putem comanda, ridica și savura mâncare rapid, fară să ne dăm jos din masină. Iar dacă vrem să ne bucurăm de masă în tihnă, o putem savura în restaurant sau pe terasă. Hai la masă!
Vezi pagina Super Mama Drive

🦩 Flamingo

Noua locație Flamingo funcționează în regim delivery și ne aduce direct acasă preparate tradiționale din bucătăria moldovenească, să mai diversificăm ceea ce mâncăm zilnic. 🙂 

Găsim în meniul lor bunătăți precum: Placinte moldovenești la tigaie (cu brânză și verdeață, cartofi, varză călită, măr și scorțișoară sau vișine), Clătite cu pui în crustă de cașcaval la cuptor, Cușma lui Guguță sau Clătite cu brânză de vaci.
Vezi pagina Flamingo

🥘 HALO

HALO Lounge s-a deschis la începutul acestei luni pe str. Eschile din cartierul Terezian, o zonă mai puțin exploatată până acum, dar care sigur avea nevoie de o astfel de locație.

De acum ne putem opri aici pentru o seară lejeră cu prietenii, ori pentru un prânz sau o gustare rapidă. Dacă nu sunteți din zonă, dar vreți să le încercați mâncarea, îi puteți găsi deja și pe unele platforme de livrări.
Vezi pagina HALO

☕ Stravagante Caffe

După o perioadă de pauză, s-a redeschis Stravagante Caffe - una dintre locațiile în care adevărații iubitori de cafea își dau întâlnire. Cafeneaua are acum un nou aspect, dar calitatea și diversitatea sortimentelor de cafea de origine este aceeași, la fel și servirea și interacțiunile plăcute cu dl. Mișu, proprietarul locației.
Vezi pagina Stravagante Caffe

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE