🌈 Nou în Sibiu în luna IUNIE

🌈 Nou în Sibiu în luna IUNIE


A venit vara, anotimpul mult așteptat și bineînțeles că nu a ajuns la Sibiu cu mâna goală. Afaceri noi s-au deschis în oraș și nu vor să fie doar „o iubire de o vară”, ci să rămână aici mult timp și să încânte atât sibienii, cât și turiștii veniți de pretutindeni. 
Descoperă-le pe toate în cele ce urmează!

🍳 Bistro Poet

Un nou bistro și-a făcut loc printre restaurantele din Sibiu, venind cu opțiuni diverse, precum paste, lasagna, platouri reci, cheesecake-uri și multe altele. Astfel, restaurantul aduce preparate potrivite pentru gusturile oricui. 
 
Se numește, Bistro Poet și s-a deschis pe strada Gheorghe Lazăr nr. 6, iar dacă ajungeți prin zonă, nu ezitați să le faceți o vizită și să încercați preparatele din meniu.
 
credit foto: Google Maps (autor: Bistro Poet)
Vezi pagina Bistro Poet

☕ Nev Art Café

Nev Art Café s-a deschis luna aceasta la Sibiu, pe strada Turnului nr. 19 și este o cafenea în sistem "To go". În plus, pe lângă sortimentele de cafea, puteți opta și pentru smoothie-uri.

Așa că, dacă te plimbi prin centrul istoric ori te grăbești la serviciu și nu ai mai apucat să îți bei cafeaua, poți încerca variantele lor.

credit foto: Instagram Nev Art Café
Vezi pagina Nev Art Café

💐 Pink Flower

Iar pentru că tot ne aflăm în cea mai caldă perioadă a anului, atunci când natura este mai vie ca niciodată, vă dăm de veste că s-a deschis o nouă florărie în oraș.

Pink Flower, florărie și atelier de creație, vă așteaptă pe strada Rahovei nr. 72 cu aranjamente de flori, decorațiuni și plante pentru interior .

credit foto: Facebook Valentina Albu Flowers
Vezi pagina florăriei Pink Flower

🍺 Butoiul de Aur

Cel mai vechi restaurant din România, Butoiul de Aur din Sibiu s-a redeschis luna aceasta sub aceași denumire. Afacerea a fost preluată de producătorul local de bere artizanală, Nembeer, care a decis să îi păstreze identitatea și denumirea cunoscute de toți sibienii și turiștii.
 
Locația o găsim tot pe strada Turnului nr. 4, chiar în inima Sibiului. Aici putem să ne bucurăm de preparatele din meniu într-un interior cu un design mai modern, sau să admirăm de pe terasă un apus în timp ce savurăm un pahar de bere artizanală locală. 

credit foto: Facebook Butoiul de Aur
Vezi pagina restaurantului Butoiul de Aur

🍝 Per Tutti Ristorante

Mult iubita gastronomie a Italiei e și mai aproape de noi. Per Tutti Ristorante este noul restaurant cu specific italienesc din Sibiu.
 
Decorul din interior vă va transporta imediat în atmosfera unui local din Italia, iar experiența va fi bineînțeles completată de preparatele specifice din paste, fructe de mare și multe altele.

Așa că, dacă vreți să încercați din gusturile Italiei, vă puteți opri la Per Tutti Ristorante, situat pe strada Hipodromului nr. 3.

credit foto: Facebook PerTuttisibiu și Instagram Per Tutti Ristorante
Vezi pagina restaurantului Per Tutti Ristorante

FOTO: Instragram visit.sibiu

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE