🌞 Nou în Sibiu în luna MAI

🌞 Nou în Sibiu în luna MAI


Mintea ne stă mai mult la relaxare acum, la început de vară, dar și la activități noi sau ieșiri la terase. Tocmai de aceea venim cu propuneri croite fix pe ceea ce ne dorim în sezonul cald. Iată ce noutăți avem în Sibiu:

🏖 Lacul lui Binder

Lacul lui Binder se deschide pentru prima dată din 1 iunie, fiind un loc numai bun pentru bălăceală. Noua zonă de agrement a fost pregătită în ultimii ani pentru tot felul de activități: înot, zonă de relaxare și plajă pe nisip sau pe gradenele înierbate, sporturi nautice (wakeboarding, schi nautic pe instalația de cablu liniară sau circulară, stand up paddle boarding și canoe), loc de joacă plutitor pe lac, volei pe nisip, plimbări pe aleile care înconjoară lacul și pescuit sportiv.

De acum ne putem retrage aici de fiecare dată când ne dorim o zi de deconectare totală, fiindcă sigur vom găsi exact genul de activități pe care ni le dorim: active sau relaxante.
Vezi pagina Lacul lui Binder

🏚 Brambura Park

Dacă nu știați cum să-i sărbătoriți pe cei mici, vă anunțăm că în 1 iunie se deschide Brambura Park la doi pași de Sibiu, mai exact pe Valea Avrigului, nr. 580. Aici, copiii pot sfida gravitația în Casa Întoarsă, se pot distra în spațiile de joacă, vor face cunoștință cu alpaca la Mini-Zoo, iar la final își pot trage sufletul în zona de mâncare. 

Dacă tot ajungeți în zonă, puteți să mai faceți un popas la Castelul de Lut și Povestea Calendarului, ale două obiective turistice tematice care sigur vor fi pe placul tuturor.
Brambura Park

🍺 JAR și BERE

Noua locație JAR și BERE s-a deschis la momentul potrivit pentru ieșirile noastre din vara aceasta! Găsim aici „mici ca pe vremuri" și preparate pe grătar, care merg alături de berea rece servită din halbe aburinde. Dacă v-am făcut poftă de o astfel de experiență 100% românească, puteți să vă planificați o ieșire pe terasa lor de pe str. Luptei, nr. 30.
Vezi pagina JAR și BERE

🍔 Cibin Doner Kebap

Pentru acele zile în care nu mai avem răbdare să gătim ceva bun din produsele locale cumpărate de la Piața Cibin, putem trișa cu o oprire la Cibin Doner Kebap, unde găsim mâncare gata pregătită. Avem de ales între o shaorma consistentă, un kebab de pui sau vită cu berbecuț sau preparatele proaspete de la meniul zilei. Mai rapid de atât nu se poate. 🙂
Vezi pagina Cibin Doner Kebap

⭐ Noutăți de urmărit

- Super Mama Drive (Șelimbăr, vis-a-vis de Shopping City)
- Aria Roofscape (Șos. Alba Iulia)

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE