🌹 Nou în Sibiu în luna MAI

🌹 Nou în Sibiu în luna MAI


Sibiul s-a bucurat și în luna mai de noi afaceri deschise în inima sa. Multe restaurante, o cafenea, un magazin cu produse bio, dar și o băcănie, toate și-au făcut loc în oraș luna aceasta.
Descoperă cele mai noi locații deschise în Sibiu: 

🍤 A Camponeza - "Casa Gastronomului"

Numeroase restaurante inspirate din bucătăria internațională și-au găsit casa la Sibiu. Unul dintre cele mai recente este A Camponeza - Casa Gastronomului, restaurant cu specific portughez, care include și rețete de autor.

Astfel că, dacă vi s-a făcut poftă de fructe de mare, deserturi și multe alte preparate specifice, A Camponeza - Casa Gastronomului vă așteaptă pe Strada Azilului nr. 2, lângă bariera de sub Podul Minciunilor.

credit foto: Facebook A Camponeza - Casa Gastronomului
Vezi pagina restaurantului A Camponeza - "Casa Gastronomului"

☕ Cafe Des Artistes

Cafe Des Artistes, așa cum îi spune și numele, este locul unde cafeaua și arta se împletesc într-o atmosferă plăcută și primitoare.

Cafeneaua s-a deschis recent în centrul istoric al Sibiului, chiar lângă Podul Minciunilor. Dacă aveți drum prin zonă, nu uitați să le faceți o vizită și să vă savurați cafeaua, admirând picturile artiștilor locali, care decorează localul.

credit foto: Facebook Cafe Des Artistes
Vezi pagina Cafe Des Artistes

🌭 Boluva Gusto

Boluva Gusto este noul restaurant de tip fast-food din Sibiu, care vine cu o abordare complet diferită. Mai exact, acesta are specific vânătoresc, iar clasicele preparate cum sunt micii și burgerii, conțin carne de cerb, mistreț, ori struț.

Pe lângă aceste preparate inedite, puteți alege dintr-o varietate de alte preparate cum ar fi aripioare prăjite, nuggets, hot dog, mic dog, dar și clătite cu fructe sau ciocolată la desert. Pe toate le puteți găsi la Boluva Gusto, situat în zona Autogării 1, Piața 1 Decembrie 1918 din Sibiu.

credit foto: Tazz și Google Maps (autor: Anthony Manmohan)

🍣 New Sushi

Un fel de mâncare foarte popular și apreciat este sushi-ul, iar New Sushi s-a alăturat luna aceasta restaurantelor cu specific japonez din Sibiu. Restaurant este în regim delivery și vă aduce preparatele sale direct în confortul casei.

Restaurantul oferă o varietate de opțiuni, printre care bucățile de somon proaspăt, rolele de sushi cu creveți și multe altele. În plus, acesta aduce ca noutate pizza japoneză, care este un preparat ce vine în 3 variante: Ebi, care conține creveți, teriyaki cu pui, dar și Vegi pentru iubitorii bucătăriei vegetariene.

Credit foto: Facebook New Sushi
Vezi pagina New Sushi

🍞 Bunătăți cu tradiție

Bunătăți cu tradiție este noua băcănie recent deschisă în Sibiu și care vă aduce mai aproape gustul de odinioară.
 
Aceasta vine cu o varietate de produse tradiționale numai bune de pus pe masă. Zacuscă, bulion, mezeluri, brânzeturi, pâine și legume proaspete, chiar și veselă tradițională, dar și multe altele vă așteaptă să le descoperiți la parter în Promenada Mall, vis-a-vis de Kaufland.

credit foto: Facebook - Bunătăți cu tradiție Sibiu și Promenada Sibiu
Vezi pagina băcăniei Bunătăți cu tradiție

🍔 Mr. Burger

Mr. Burger este un nou fast-food apărut în Sibiu. Astfel că, dacă ți s-a făcut poftă de un burger, poți încerca una dintre variantele lor: burgeri clasici și cheesburgeri, dar și burgeri crispy sau cu pui.

Mr. Burger s-a deschis pe strada Vasile Cârlova nr. 9, iar preparatele lor sunt disponibile și în sistem delivery prin intermediul aplicațiilor de livrare.

credit foto: Tazz
Vezi pagina Mr. Burger

🍷 Alessandro's Restaurant

Dacă tot am intrat în sezonul cald, atunci vă propunem să petreceți câteva momente de relaxare la noul restaurant cu specific mediteranean, Alessandro's. Atmosfera vă va duce imediat cu gândul la o vacanță într-o țară însorită, iar preparatele din meniu vor întregi experiența.

Așadar, dacă vrei să guști din bucătăria mediteraneană și să te relaxezi pe terasă alături de cei dragi ție, atunci poți trece pe la Alessandro's Restaurant, situat pe strada Târgului nr. 10.

credit foto: Facebook Alessandro's Restaurant și Turnul Sfatului
Vezi pagina Alessandro's Restaurant

🍏 Nourish BioMarket

Dacă ești fan al produselor BIO și ECO, atunci cu siguranță vei fi încântat să afli că în Sibiu s-a deschis Nourish BioMarket, cu o gamă variată de alimente si suplimente organice.

Lactate, făinuri, paste, cafea și uleiuri, chiar și detergenți, cosmetice și multe altele, toate certificate ecologic, sunt în proporție de 95% importate din Germania și te așteaptă să le încerci. Acestea pot fi achiziționate fizic din magazinul situat pe strada Doamna Stanca nr. 53, la doar doi pași de Dedeman. Însă dacă nu te afli prin zonă, ori programul tău este foarte încărcat, le poți comanda online de pe site-ul nourish.ro.

Vezi pagina Nourish BioMarket

credit foto: adrian.dan.ro

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE