🐝 Nou în Sibiu în luna MAI

🐝 Nou în Sibiu în luna MAI


Iată că a venit acel moment mult așteptat al lunii, atunci când te anunțăm ce mai e nou prin Sibiu și pe unde să îți mai îndrepți pașii în zilele ce urmează! 👀

Luna mai a fost darnică și ne-a adus în oraș nu doar afaceri proaspăt deschise, ci și locații noi ale unor localuri deja bine cunoscute în rândul sibienilor. Cafenele, restaurante și o mică afacere de familie și-au deschis porțile și te așteaptă să descoperi tot ce au mai bun să îți ofere. 

🍜 Toàn's

Bucătăria internațională acaparează Sibiul tot mai mult, preparate din diverse culturi ale lumii încântând sibienii și turiștii la tot pasul. Începând de luna aceasta, gastronomia vietnameză a ajuns și ea în centrul istoric al orașului. 

Restaurantul Toàn's s-a deschis recent pe strada 9 Mai nr. 4, iar în meniu vei putea regăsi faimoasa supă Pho, pachețele de primăvară și diverse alte mâncăruri pe bază de legume, fructe, pui, vită și pește, servite alături de orez sau tăiței asiatici. 

Sursa foto: Turnul Sfatului și Toàn's 
Vezi pagina restaurantului Toàn's

☕ Hug the Mug - Shopping City Sibiu

Iubitori ai cafelei, avem vești bune! Hug the Mug, apreciata cafenea care se afla până acum doar pe Calea Dumbrăvii și pe bulevardul Nicolae Bălcescu, s-a deschis și în Shopping City Sibiu. 

Noua locație Hug the Mug se află la parter, la intrarea Carrefour și dispune de un spațiu modern, amenajat în culori neutre. Aici vei găsi aceeași cafea preparată atent, quiche-uri și produse de patiserie potrivite pentru momentele în care avem nevoie de puțină relaxare și ceva bun în ceașcă și în farfurie. 

Vezi pagina Hug the Mug din Shopping City Sibiu

🍕 Terrazza Galleria Pizza and More

O nouă pizzerie s-a deschis luna aceasta la Sibiu, într-unul dintre cele mai frecventate locuri din oraș și anume la Promenada Mall. Localul se numește Terrazza Galleria Pizza&More și se află la parter, în locul fostei cafenele Tucano.

Aici vei putea savura diferite sortimente de pizza la felie, cum ar fi Quattro formaggi, Caprese, Mortadella E Pistachio, Prosciutto e Funghi, dar și sandwich-uri italienești sau deserturi. Dacă ți-am făcut poftă, atunci următoarea dată când ajungi la mall, intră și încearcă-le!

Sursa foto: Google Maps, autor: Galleria Pizza&More și GalleriaSibiu Promenada Mall 
Vezi pagina Terrazza Galleria Pizza and More

🍨 O nouă locație Heiß-Eis Cafè

Mai mult ca sigur cunoașteți mașinuța roz de pe strada Tipografilor, unde găsiți mereu înghețată fresh și arome care mai de care, perfecte pentru o zi toridă de vară.

Ei bine, Heiß-Eis Cafè a deschis o nouă locație, pe strada Mitropoliei nr. 24, unde te așteaptă cu aceleași opțiuni dulci și colorate de îngheță cu diferite topping-uri și fructe proaspete. În plus, dacă simți că ai nevoie de mai multă energie, aici poți servi și o cafea pe gustul tău.

Sursa foto: Heiß-Eis Cafè 
Vezi pagina Heiß-Eis Cafè

🍫 Simplu și bun

O nutriție sănătoasă ar trebui să facă parte din stilul nostru zilnic de viață, motiv pentru care s-a deschis o mică afacere de familie, dornică să ne ajute să avem parte de gustări mai sănătoase, produse chiar în orașul nostru.

Se numește Simplu și bun, funcționează în sistem delivery și vine cu o gamă variată de batoane nutritive vegane și proteice. Produsele lor se bazează pe ingrediente sănătoase, precum nuci, alune, seminte, cereale integrale, miere, curmale, căpșuni, fructe goji și multe alte bunătăți pe care te invităm să le încerci!

Sursa foto: Simplu și bun
Vezi pagina Simplu și bun

Credit foto cover: visit.sibiu

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE
🌨️ Nou în Sibiu în luna IANUARIE