💐 Nou în Sibiu în luna MARTIE

💐 Nou în Sibiu în luna MARTIE


Ne bucurăm că finalul lunii martie ne-a adus căldura și vremea bună după care am tânjit mult timp. Acum vom avea din nou parte de momente de relaxare în aer liber, în plus avem de vizitat și testat multe afaceri locale noi. 😃 Iată selecția noastră de recomandări:

🍰 The Healthy Cake

Dulciurile pot fi și sănătoase! Aceasta e menirea The Healthy Cake, care ne livrează prăjituri și torturi fără zahăr, fără gluten, fără lactoză, dar cu maxim de gust și cu o textură densă, cremoasă. Cu siguranță pot substitui fără probleme alte deserturi prea procesate și cu ingrediente mai puțin naturale.
Vezi pagina The Healthy Cake

🚴‍♂ Magazin moto-velo KTM

După un răsfăț dulce, dar sănătos, hai să continuăm în același ritm. Recent s-a deschis în Sibiu KTM - cel mai mare magazin moto-velo din România, pe str. Mihail Kogălniceanu, nr. 1. Este raiul celor care iubesc să pedaleze, fie ca mijloc de deplasare prin oraș, fie ca o formă de mișcare și deconectare.

Magazinul are în stoc tot ce v-ați putea dori, chiar și ceea ce nu v-ați gândit deja că vă doriți, așa că ar trebui să-l puneți pe lista următoarelor vizite.
Vezi pagina magazinului moto-velo KTM

🍹 MooZ

Fostul local Zoom a devenit Mooz. Schimbarea vine însă și dincolo de nume: are un spațiu mai prietenos și modern, o aromă nouă de cafea și un vibe mai fain. În plus, au adăugat în meniu câteva variante de brunch și prânz, numai bune de savurat în tihnă cu prietenii. Le facem o vizită? Găsim locația pe str. Mărășești, nr. 9.
Vezi pagina MooZ

☕ 5 TO GO

Astăzi s-a deschis a 3-a cafenea 5 TO GO din Sibiu, situată pe Calea Dumbrăvii, 19C, care se alătură celor din celelalte două zone ale orașului: Bd-ul Victoriei și str. Magheru. Zilnic, de la 7:30, putem face un popas aici pentru o cafea fix pe placul nostru.
Vezi pagina 5 TO GO

🥧 Black Cat goodies & coffee

Black Cat ne așteaptă cu goodies & coffee. Putem comanda de la ei langoși (clasici sau cu șuncă), bunătăți din Bucovina (mucenici, poale-n brâu), prăjitură cu mere, hencleș, lichiu cu fructe, turte pe lespede și clătite fel de fel (nutella, dulceață de afine, zmeură, vișine, caise, miere și nucă).
Vezi pagina Black Cat goodies & coffee

🏋‍♂ barzz fitness

Revenim la capitolul dedicat mișcării: mâna sus cine a ajuns deja la acel summer-body dorit. ✌️ Pentru cei care nu sunteți încă în forma perfectă, avem o recomandare bună!

S-a deschis barzz fitness, una dintre puținele săli cu acces non-stop 24/7, 365 de zile/an. Are un perimetru de 800 mp, aparate de ultimă generație, studio privat de personal training, clase de grup, bodybuilding, acces complet digitalizat, dar și o locație centrală pe str. Fabricii nr. 2, în noul sediu NTT Data. Mai rămâne doar să te decizi când le faci prima vizită, nu amâna prea mult! 🙂
Vezi pagina barzz fitness

🏃‍♂ EVO GYM

O variantă la fel de bună, dar mai potrivită celor care locuiesc în zona străzii Ștefan cel Mare, este noua sală EVO GYM - super modernă, cu aparate Matrix și echipamente dintre cele mai actuale, antrenori personali și condiții ideale pentru cele mai înalte obiective de îndeplinit în ceea ce privește modul în care arătăm.
Vezi pagina EVO GYM

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

foto: visit.sibiu

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE