🌸 Nou în Sibiu în luna MARTIE

🌸 Nou în Sibiu în luna MARTIE


Sibiul a întâmpinat primăvara așa cum se cuvine, nu doar cu flori pentru doamne și domnișoare, dar și cu noi afaceri, ori noi locații pentru unele deja existente. Iată noutățile din prima lună de primăvară, ce și-au făcut loc în Sibiu:

🌯 Subway

Un local deja bine cunoscut, restaurantul Subway s-a deschis într-o nouă locație mult mai accesibilă sibienilor, gata să-și primească fiecare client. Dacă ți s-a făcut foame și ai poftă de un sandvici, o salată sau o lipie cu cele mai gustoase ingrediente, poți da o fugă oricând, în zi sau în noapte, în noua locație situată pe Șoseaua Alba Iulia, Nr.42D.

Pâine și legume proaspete, toppinguri și proteine, dar și prăjiturelele proaspăt scoase din cuptor, sunt pregătite pentru tine în cea mai nouă locație din Sibiu, deschisă non-stop, de luni până duminică.
Vezi pagina Subway

🍛 Restaurant Hera Sibiu

Bucate tradiționale românești, dar și preparate din bucătăria internațională - toate se pot găsi într-un singur loc, la Restaurant Hera, unul dintre cele mai noi localuri din Sibiu, situat pe strada Reconstrucției nr. 2.

Fie că doriți să luați masa în restaurant sau la pachet, aici puteți alege dintr-un meniu variat, iar în plus, dacă sunteți în căutarea unei locații pentru un eveniment cu multe persoane, aici este locul ideal.
Vezi pagina Restaurantului Hera Sibiu

🍗 Produse Sibiene

O nouă băcănie a întregit rândurile comercianților cu produse locale din Sibiu. Produse Sibiene s-a deschis în Piața Cibin, oferindu-le clienților carne proaspătă, mezeluri și felurite alte bunătăți, numai bune de pus pe masă: cozonac, sărățele, zacuscă și gemuri tradiționale.

Dacă aveți drum prin Piața Cibin, nu uitați să intrați și la ei pentru a încerca varietatea largă de produse pe care o oferă. 
Vezi pagina Produse Sibiene

🍭 Candy Cat

Cu o varietate largă de jeleuri, caramele, fructe în ciocolată, gume de mestecat cu diverse umpluturi și drajeuri multicolore, Candy Cat este acum prezent și în incinta Promenada Mall, la etajul 1.

Mulți dintre voi probabil știți deja prima lor locație de pe bd-ul N. Bălcescu, dar cu siguranță veți fi la fel de tentați să vă răsfățați cu dulciurile lor și aici.
Vezi pagina Candy Cat Promenada

☕ H.Coffee

Orice pauză e binevenită pentru a-ți încărca bateriile, iar dacă în timpul acesta îți dorești să te bucuri de o cafea pe gustul tău, atunci avem o veste bună pentru tine: H.Coffe este acum prezentă la etajul 2 din Promenada Mall în zona Food Court, unde te poți retrage să te bucuri în tihnă de o ceașcă de cafea. Poți alege și o prăjitură bună, fiindcă sigur îți vor face multe deserturi cu ochiul.
Vezi pagina H.Coffee

🍞 5 Pâini și 2 Pești

Deja bine cunoscuta brutărie artizanală din Sibiu, 5 Pâini și 2 Pești, și-a schimbat locația de pe Strada Ocnei. De acum vom găsi aceleași produse organice și cu gust, pe Strada Mitropoliei nr. 35, tocmai în vecinătatea Catedralei.

Ce ne place la această brutărie e tocmai pasiunea din procesul de pregătire și ingredientele „curate” care dau viață produselor artizanale de pe rafturi.
Vezi pagina 5 Pâini și 2 Pești

👔 Forda Curățătorie

Curățătoria și călcătoria profesională Forda și-a deschis o nouă locație în luna martie, în incinta Promenada Mall, astfel că de acum veți putea beneficia de serviciile lor și în această nouă zonă a orașului, prima locație fiind pe str. Vasile Cârlova nr. 26.

Astfel că, dacă articolele din garderoba sau casa ta, ori încălțămintea au nevoie de o reîmprospătare, le poți face o vizită în oricare dintre locațiile menționate. 
Vezi pagina Forda Curățătorie - Promenada Sibiu

📦 IKEA - Punct de ridicare comenzi Sibiu

Suntem bucuroși să te anunțăm că de acum încolo îți poți prelua comenzile plasate online mult mai aproape de casă.
 
Începând din această lună, la Sibiu s-a deschis un nou punct de ridicare comenzi IKEA, pe Calea Șurii Mari nr. 43, de unde îți poți ridica comenzile de luni până vineri între orele 10:00-19:00. 
Vezi pagina punctului de ridicare comenzi IKEA din Sibiu

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

credit foto cover: @sibiureisen 

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE