🌟 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE

🌟 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE


Luna noiembrie ne-a adus grade în minus și locații în plus. 🙂 Am strâns la un loc toate noutățile din oraș pe care le-am descoperit în această lună și le împărtășim cu voi, să știți unde și ce să mai testați nou în Sibiu.

🧁 Senneville

Shopping City găzduiește Senneville - o insulă a dulcegăriilor și sărăturilor, numai bune pentru ocazii speciale, ori pentru ocazii pe care le transformi chiar tu în unele speciale. :) Găsim aici o abundență de rețete de torturi, prăjituri sau produse de patiserie din ingrediente premium, naturale, a căror calitate se simte în fiecare bucată. Când aveți ocazia, faceți un popas aici și surprindeți-vă cu gusturi noi.
Vezi pagina Senneville

🍱 Roter Ofen

Roter Ofen, restaurantul care se află în cadrul noului Hermanns Hotel de pe Calea Gușteriței, este de luat în seamă în zilele în care vă gândiți să testați ceva nou, dar ați merge la sigur cu preparate de inspirație românească și italienească.

Cuptorul cu lemne este atracția principală a restaurantului, în el fiind coaptă o pizza ca la carte. Meniul este însă mai ofertant decât atât, deci avem de unde alege orice altceva poftim să mâncăm.
Vezi pagina Roter Ofen

🥘 HOLA Paella & Tortilla

Ce ziceți de o excursie culinară, sub forma unui prânz sau cină în spirit iberic? Rețetele autentice de Paella și Tortilla ne sunt acum și mai accesibile, astfel că le putem comanda la pachet, direct la muncă sau acasă. Iar cei care vor să simtă cu totul atmosfera Spaniei pot opta în plus pentru un desert autentic, precum Flan de huevo sau Tarta de queso și o sticlă de vin de la podgoriile mângâiate de soare.
Vezi pagina HOLA Paella & Tortilla

🍣 Ikura Sushi

Arta culinară japoneză este reprezentată perfect în cel mai nou restaurant delivery din Sibiu - Ikura. Meniul include rulouri de sushi tradiționale sau reinterpretate de diverse tipuri - Philadelphia, Dragon, Tempura, Fancy, Maki și Vegan, dar și Nigiri, un alt preparat cu tradiție, potrivit în special pentru cei care iubesc cu adevărat sushi-ul autentic, pregătit din ingredientele de bază - orez și pește. De încercat, cu prima ocazie!
Vezi pagina Ikura Sushi

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

📸 visit.sibiu

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE