🌙 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE

🌙 Nou în Sibiu în luna NOIEMBRIE


La Sibiu, luna noiembrie nu vine doar cu ploi și vânt rece, ci și cu câteva lucruri menite să ne mai înveselească în această perioadă mohorâtă. Noi afaceri s-au ivit și la final de toamnă pe străzile orașului. Fă o plimbare de jur împrejur și descoperă-le pe fiecare în parte: 

✨ Pasaj Hall

Noua sală de evenimente Pasaj Hall s-a deschis luna aceasta la Sibiu, având un stil industrial-modern și o capacitate de peste 60 de locuri la mese și peste 100 în picioare. 

Locația se află în Piața Cibin nr. 5, la etajul 1. Dacă vei dori ca următorul tău eveniment privat să aibă loc aici, află că vei beneficia și de un pachet complet de servicii, DJ, candy bar-uri și platouri pe care invitații tăi le vor aprecia cu siguranță.  
Vezi pagina Pasaj Hall

Deli No. 11

Centrul istoric al Sibiului a făcut loc și luna aceasta unui nou local pe străzile sale. Este vorba despre Deli No. 11, deschis recent pe strada Avram Iancu nr. 11. 

Restaurantul are o atmosferă primitoare și modernă, numai bună pentru a petrece aici o după-amiază liniștită alături de cineva drag. Meniul lor este unul variat, fiind axat în principal pe preparate și deserturi vegane, dar nu numai. Dacă ai chef de o salată și o cafea alături de biscuiți sau prăjituri vegane, nu ezita să treci pragul celor de la Deli No. 11. 
 
Sursa foto: Google Maps - autor: Deli No. 11 și Facebook DELI 11

🐶 Jesypet

Jesypet este cel mai nou pet shop din Sibiu, deschis recent pe Calea Șurii Mici nr. 59A.

Dacă ajungi prin zonă și ai câte ceva pe lista de cumpărături pentru patrupedul tău, fă o oprire aici. Vei găsi o varietate de opțiuni de hrană pentru animalele de companie, dar și jucării, accesorii și produse de îngrijire.

sursa foto: Facebook Jesypet

🦒 Frizoo haircut&play

Dacă prichindelul tău are nevoie de o tunsoare nouă, dar cum bine știm că statul pe scaunul frizerului nu este o activitate prea distractivă pentru el, avem o propunere pentru tine și cel mic. Frizoo este prima frizerie din Sibiu dedicată special copiilor.

Cu scaune în formă de mașinuță, jucării cât cuprinde și chiar un tobogan gonflabil, aici copiii nu se vor mai plictisi nici în sala de așteptare, nici când sunt tunși, totul fiind mult mai distractiv.

Frizeria Frizoo este situată pe Doamna Stanca nr. 17B.

sursa foto: Facebook Frizoo
Vezi pagina Frizoo haircut&play

Charlie's & Turtha: A doua locație

Iar pentru că veștile bune nu se opresc aici, vă anunțăm că bine cunoscutele localuri sibiene Charlie's Specialty Coffee And Brunch și Turtha își deschid noi locații, mult mai aproape de Piața Mare: pe Avram Iancu, respectiv pe Bulevardul Nicolae Bălcescu

surse foto: Facebook Charlie's Specialty Coffee And Brunch și Turtha

🛍 Prima Shopping Center

La Prima Shopping Center se pregătesc multe surprize în următoarea perioada următoare, mai multe magazine pregătindu-se de deschidere.

Aici se va deschide în curând KFC Drive Thru, restaurantul AMZA, un nou concept dezvoltat de bine cunoscutul SuperMama, magazinul de mobilă SomProduct, Martes Sport, specializat în îmbrăcăminte sportivă, precum și o nouă drogherie DM și o hyperfarmacie Dr. Max. 

sursa foto: Turnul Sfatului
Vezi pagina Prima Shopping Center

credit foto cover: Instagram patriismorenci

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE