🍇 Nou în Sibiu în luna OCTOMBRIE

🍇 Nou în Sibiu în luna OCTOMBRIE


Luna octombrie a colorat frumos întreg Sibiul în nuanțe de galben, portocaliu și roșu. Iar pe lângă peisajul de toamnă care îți fură privirea la orice pas, au apărut în oraș și noi restaurante, cafenele și chiar un hotel care va găzdui viitorii turiști. Descoperă-le:

🥤 Citat Cafe

Vești bune pentru sibieni și mai ales pentru studenți. Citat Cafe s-a deschis recent pe Bulevardul Victoriei nr. 44, în apropiere de Complexul Studențesc Parc. 

Aici te poți bucura de cafeaua ta de dimineață pentru a începe ziua cu bateriile încărcate la maxim. Servirea se face și în regim to go, așa că nu trebuie să îți faci griji că vei întârzia la serviciu sau la facultate.

Partea cea mai faină este că paharul tău de cafea conține un citat, menit să îți facă oricând ziua mai bună. 
Vezi pagina Citat Cafe

🥩 JAR'S Steak&Spritz

Când vine vorba de un steak bun, la Sibiu există tot mai multe opțiuni, iar gurmanzii cu siguranță se vor bucura să afle că un nou restaurant își propune să aducă steak-ul la rang de artă culinară.

JAR'S Steak&Spritz te așteaptă pe strada I. Luca Caragiale nr. 2A, cu diferite sortimente de fripturi care mai de care și băuturi ce se potrivesc numai bine alături.

Credit foto: Facebook Mioara Haiduc și JAR'S Steak&Spritz 
Vezi pagina restaurantului JAR'S Steak&Spritz

🏨 Mercure Sibiu Arsenal

La Sibiu, unul dintre cele mai vizitate orașe din România, s-a deschis luna aceasta un nou hotel, pregătit să primească vizitatori din toate colțurile lumii. La fix pentru Târgul de Crăciun și celelalte evenimente-etalon ale orașului.

Hotelul de 4 stele este situat pe Bulevardul Victoriei nr. 48, vis-a-vis de parcul Sub Arini și își așteaptă turiștii cu un cadru modern și camere confortabile, având inclusiv un spa în incinta sa.

sursa foto: Mercure Sibiu Arsenal și all.accor.com
Vezi pagina hotelului Mercure Sibiu Arsenal

🍷 Winestone Sibiu Arsenal

Cel mai nou restaurant din Sibiu se află chiar în incinta hotelului despre care tocmai ți-am povestit.

Winestone Sibiu Arsenal este un local elegant, cu un meniu divers și preparate pentru toate gusturile, alături de care se potrivește perfect un pahar de vin. Retrage-te aici oricând pentru un prânz de afaceri sau alături de prieteni dragi, ori chiar pentru o cină romantică.

sursa foto: Winestone Sibiu Arsenal și all.accor.com
Vezi pagina restaurantului Winestone Sibiu Arsenal

☕ 2 Friends Cafe

Dacă ești în centrul istoric al Sibiului și vrei să te așezi undeva pentru a savura o cafea fierbinte într-o zi răcoroasă de toamnă, avem un pont pentru tine.

2 Friends este noua cafenea de pe strada Turnului nr. 5, unde te poți relaxa alături de cineva drag, așa că dacă ești prin zonă, nu ezita să le faci o vizită.

sursa foto: 2friends_Sibiu
Vezi pagina 2 Friends Cafe

🧇 Crunchy Waffles

Ai ajuns pe la Shopping City și ți s-a făcut poftă de ceva dulce? Mergi în zona Food Court, unde s-a deschis recent Crunchy Waffles și vezi ce îți face cu ochiul din meniul lor de vafe cu topping-uri din abundență, frișcă, înghețată și alte bunătăți dulci.

Te avertizăm: e greu să te decizi la un singur fel, dar e timp să le încerci pe toate. 😋 

sursa foto: Shopping City Sibiu 
Vezi pagina Crunchy Waffles

Credit foto cover: miss_green85

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE