🍂 Nou în Sibiu în luna SEPTEMBRIE

🍂 Nou în Sibiu în luna SEPTEMBRIE


Se spune că toamna aduce bogăție și un avânt bun după perioada concediilor de vară. Dacă stăm să numărăm noile afaceri locale din Sibiu, chiar așa e! Multe au apărut și multe se pregătesc să se lanseze în zilele care urmează. Atât de multe încât urmează cel mai consistent articol de până acum. 🙂

Hai să le descoperim, să le susținem și să ne bucurăm de ceea ce au de oferit!

foto: alexandraitoma

🔤 MATS - Muzeu Atelier Tipografie Sibiu

Un nou muzeu în Sibiu! MATS sau Muzeul Atelier de Tipografie din Sibiu s-a deschis oficial și ne invită la vizite, demonstrații și ateliere de tipografie în locația de pe str. Ocnei.

Aici vom putea descoperi tipografii din mai multe colțuri ale lumii, inclusiv una cu o vechime mai mare decât cea a Podului Minciunilor, dar și alte piese și accesorii specifice, necesare tipăririi. Le faci o vizită?

foto: stradacetatii.ro
Vezi pagina Muzeului Atelier Tipografie Sibiu

🇬🇷 Elláda Bakery

Luni s-a deschis prima patiserie cu produse specific grecești din Sibiu! Elláda Bakery propune un meniu plin de bunătăți autentice cu iz de vacanță, de care ne putem bucura tot timpul anului: deserturi etalon (Baklava, Kataif, Gianniotiko, Seker Pare, Saraglaki, Trigonaki), biscuiți fragezi în multe variante și grisine cu diverse ingrediente și arome. Yummy!
Noua patiserie o găsim pe str. Șureanu, nr. 4 din Sibiu.
Vezi pagina Elláda Bakery

🍴 SIA Restaurant

A ajuns la urechile noastre vestea lansării unui nou restaurant în Sibiu - SIA. Nu pare să fie orice fel de restaurant, ci unul fusion, în care regăsim un echilibru perfect între convențional și revoluționar.

Noul restaurant este amplasat la kilometrul 0 al orașului, în Piata Mică, lângă Turnul Sfatului și va deveni, cu siguranță, un reper pentru cei care caută „altceva”. După ce vedeți pozele de mai jos, sigur veți aștepta lansarea la fel de nerăbdători ca noi!
Vezi pagina SIA Restaurant

🍦 Creme Gelato

Niciodată nu e prea multă înghețată. Iubitorii acestui desert sigur ne înțeleg, iar anunțul pe care îl facem acum este cu siguranță „cea mai bună veste a zilei”: s-a deschis Creme Gelato, o nouă locație care ne răsfață cu înghețată artizanală, colorată și aromată prin puterea ingredientelor naturale. De găsit, îi găsiți pe str. Școala de Înot, nr. 16.

Dați rapid o fugă până nu se topeșteeee! 😄
Vezi pagina Creme Gelato

🔥 Redeschidere Jacob Grillhouse

I-am dus dorul câteva luni, cât a durat renovarea, dar s-a redeschis acum și arată mai bine decât de puteam imagina! Jacob Grillhouse se integrează perfect în peisajul zonei de pădure, astfel că lemnul, verdeața și spațiul aerisit sunt parte din noul decor.

Întreaga amenajare completează capitolul mâncării, care este și el bine pus la punct: întregul meniu gravitează în jurul cuptorului-grill Josper, care păstrează frăgezimea și suculența cărnii.

Până la prima vizită, iată câteva poze care să vă facă „poftă” să gustați mai mult din noul Jacob Grillhouse.
Vezi pagina Jacob Grillhouse

🧥 De IONESCU

Povestea De IONESCU începe pe străzile Sibiului, odată cu deschiderea primului magazin pe strada Ocnei 5A. Este un brand de îmbrăcăminte pentru bărbați ce valorifică pânza de cânepă și care pune preț atât pe dezvoltarea etică și armonioasă a întregului lanț valoric al cânepii, cât și pe sprijinirea artizanilor locali. Merită să-i facem o vizită!
Vezi pagina De IONESCU

☕ Captain Bean

De acum opțiunile noastre de cafea to go din zona centrală sunt și mai diversificate. Zilele trecute s-a deschis prima locație a lanțului de cafenele Captain Bean din Sibiu, în Piața Unirii nr. 1, la intersecția cu str. Cetății.
Bine-ai venit, Captain Bean! ✌️
Vezi pagina Captain Bean

☕ 5 to go IV

Rămânem tot la capitolul cafenele, iar la o ușă distanță de Captain Bean (da, chiar o ușă) și-a făcut apariția cea de-a 4-a locație 5 to go din Sibiu. Orașul nostru este deja o gazdă bună pentru ei și ne bucurăm să-i întâlnim la tot pasul!
Vezi pagina 5 to go IV

🧘‍♀️ Yoga în Sibiu

Yoga este o practică tot mai îmbrățișată, iar sibienii au din ce în ce mai multe oaze de liniște unde să se retragă pentru a o practica.

Spre exemplu, Centrul de masaj și terapii complementare La Maison Verte are de acum și clase de yoga, iar la un abonament de 4 sedințe primiți și un masaj ayurvedic cadou.

În plus, de acum avem în aplicație o secțiune nouă dedicată acestui subiect, în care am inclus câteva studiouri de urmărit. Lista rămâne însă deschisă, astfel că ne-am bucura să completăm secțiunea cu recomandările voastre.
Vezi secțiunea cu centrele Yoga

💻 TOffice coworking

Pentru cei obișnuiți să lucreze de acasă, ar putea fi o idee bună să încerce un coworking space. TOffice este o nouă astfel de locație, deschisă recent pe str. Mărăști, nr. 2, ce oferă un spațiu primitor și linistit, unde poți veni pentru a fi mai productiv.
Vezi pagina TOffice coworking

🧩 Atu Toys

Atu Toys este un magazin ce aduce cea mai extinsă gamă de produse din universul wargaming-ului, în special machete și accesorii pentru acestea, un domeniu neglijat în România.

Magazinul s-a redeschis recent într-un spațiu mai mare, pe str. 9 Mai, nr. 10, în care vom găsi curând inclusiv mese de gaming, wargaming și o ludotecă.
Vezi pagina Atu Toys

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau prin formularul de contact.

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE