🍇 Nou în Sibiu în OCTOMBRIE

🍇 Nou în Sibiu în OCTOMBRIE


Nu a trecut mult timp de la ultimul articol Nou în Sibiu, dar iată că recolta toamnei e mai mult decât bogată. Împărtășim cu voi ce locuri s-au deschis sau se vor deschide curând în oraș!

👌 Restaurantul Fain

Se pregătește lansarea unuia dintre cele mai așteptate restaurante din Centrul Istoric al Sibiului: FAIN, în locația fostului magazin Zara. Restaurantul se întinde pe 3 etaje, iar fiecare nivel aduce un nou concept: la parter putem face o oprire în pub-ul reinterpretat, unde vom găsi o selecție de beri artizanale, vinuri și băuturi, la primul etaj va fi o zonă “food court” în toată regula, cu diferite tipuri de bucătării, iar etajul al doilea va fi unul multifuncțional - restaurant, spațiu pentru evenimente sau petreceri private. Abia așteptăm lansarea!
Vezi pagina restaurantului Fain

🥫 Băcănia cu Ștaif

S-a deschis o nouă băcănie, din dragoste pentru produsele tradiționale românești. Știm că suntem tot mai numeroși cei care apreciem produsele de la producătorii locali, tocmai de aceea vă încurajăm să puneți pe lista de cumpărături tot ce vă trece prin cap (legume, fructe, mezeluri, brânzeturi, dulcețuri, patiserie, miere etc.) și să le faceți o vizită. Îi găsiți în cartierul Ștrand, pe strada Doljului, nr. 8.
Vezi pagina Băcănia cu Ștaif

🍺 Casa Berarilor Artizani

Pasionați de bere artizanală, vești bune! Casa Berarilor Artizanali e fix ce trebuie, dacă sunteți în căutare de noi sortimente de la microberării din România. Există în stoc este 100 de variante, suficiente pentru multe seri vesele de acum înainte. În plus, dacă le treceți pragul în Galeria Carrefour în aceste zile vă puteți bucura și de o degustare gratuită.
Vezi pagina Casa Berarilor Artizani

🛍 Prima Shopping Center

S-a deschis oficial noul centru comercial al Sibiului: Prima Shopping Center, pe Calea Șurii Mari, la ieșirea din Sibiu înspre Mediaș.

Începând de astăzi găsim aici atât magazine noi, deschise pentru prima dată în oraș (Numero Uno fashion, SuperZoo, Agroland, Sportissimo), cât și magazine pe care le știm deja și vor bucura și locuitorii din proximitatea noului centru comercial (C&A, Deichmann, Takko, Pepco, KiK, Flanco, JYSK). Vestea bună este că în a doua fază de dezvoltare se vor mai deschide un magazin Jumbo, magazine de mobilă și alte servicii, dar și restaurante, astfel că până în 2023 vom avea un nou pol de shopping al Sibiului.

📸 oradesibiu.ro
Vezi pagina Prima Shopping Center

☕ Roastery 29

Roastery 29 este o prăjitorie de cafea de specialitate, care își propune să devină furnizorul nostru de energie, dimineață de dimineață. Ce ne place e că se pune accent pe calitate și sustenabilitate, loturile de cafea sunt în cantitate mică, iar cafeaua este mereu din recoltă recentă.

În acest moment au 4 tipuri de cafea de origine, pe care le-au testat până au găsit profilul de gust potrivit pentru fiecare. Se găsesc atât în locația fizică de pe str. Gh. Dima nr. 1, cât și online. Cu ce începem? 🙂
Vezi pagina Roastery 29

⚜ Gatsby

Gatsby este restaurantul care ia locul vechiului The Gallery. S-a deschis deja în inima vechiului burg, chiar pe bulevardul Nicolae Bălcescu, nr. 37 și ne promite o experiență gurmandă complexă, într-un ambient plin de verdeață luxuriantă. Fiindcă cea mai bună părere se face după o primă vizită, noi zicem să nu uitați să-i treceți pe lista locațiilor de încercat!
Vezi pagina Gatsby

☕ Coffee Story

Coffee Story este o cafenea, dar și o prăjitorie de cafea, în același timp. Avantajul este că tot ce degustăm în locația de pe bd-ul N. Bălcescu nr. 30 putem lua și acasă, la pachet, sub formă de boabe de cafea de specialitate proaspăt prăjită chiar aici. Este o plăcere, oricând, să mai testăm câte un tip de cafea!
Vezi pagina Coffee Story

🍝 Enzo Ristorante e Caffe

Restaurantul cu specific italienesc Enzo s-a redeschis într-o altă locație. De acum îl găsim tot pe bd-ul N. Bălcescu, dar la numărul 13. Ne așteaptă cu aceeași varietate de preparate autentice: paste făcute în casă cu ou, rețete originale, pe care le întâlnim doar la ei, diversitate de preparate cu pește și fructe de mare, pizza cu blat ca la carte și o atmosferă lejeră, în spirit italian.
Vezi pagina Enzo Ristorante e Caffe

Dacă știi un loc nou pe care nu l-am inclus încă în listă dă-ne veste printr-un mesaj pe pagina de Facebook sau la contact@eventya.net.

📸 visit.sibiu

Similar Suggestions

🍒 Nou în Sibiu în luna IUNIE
🐝 Nou în Sibiu în luna MAI
🌱 Nou în Sibiu în luna APRILIE
🌼 Nou în Sibiu în luna MARTIE
💌 Nou în Sibiu în luna FEBRUARIE