SKV Asociatia Carpatina Ardeleana a Turistilor (Siebenburgischer Karpatenverein)


About

Vă invităm să luați parte la conferința „Sibiul și civilizația muntelui – trecut, prezent și viitor”, ocazionată de încheierea proiectului cu același nume, derulat de Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor și co-finanțat de către Municipiul Sibiu cu suma de 60.000 lei.
Proiectul reprezintă primul pas din cadrul pregătirilor care au fost făcute în vederea organizării la Sibiu în anul 2021 a celui mai mare eveniment turistic de drumeție cultură & natură continental, care are loc din cinci în cinci ani - EURORANDO, câștigat de această dată de către România prin Asociația Carpatină Ardeleană a Turiștilor SKV, în calitate de membră a Asociației Europene de Drumeție (European Ramblers Association, ERA).
Edițiile anterioare au fost organizate de către asociațiile membre ERA din Franța 2001, Cehia 2006, Spania 2011 și Suedia 2016.
Conferința noastră va fi găzduită de un alt partener strategic EURORANDO 2021, Consiliul Județean Sibiu, și avea loc joi, 21 noiembrie 2019, între orele 11.00 - 13.00
în sala mare de conferințe a Consiliului Județean Sibiu,
str. General Magheru nr. 14, Sibiu
Desemnarea Sibiului ca destinație pentru Eurorando 2021 echivalează cu acordarea titlului de Capitală Europeană a Drumeției.

Similar Suggestions

Asociația The Atlas of Beauty

Ngo

Urban Bike Revolution

Ngo

Asociatia Vertical Center-Centru Vertical

Ngo

Asociația Incluziv - Câini De Terapie Sibiu - şi Allan - The Golden Therapy Dog

Ngo

Asociatia ReGeneratia

Ngo